jaruone Napisano 7 Sierpnia 2016 Napisano 7 Sierpnia 2016 Witam, Regulowałem sztycę Post Moderne Glide i po podniesieniu gumy osłaniającej sztycę wypadło mi na podłogę takie cudo : Ma ktoś jakiś pomysł co to może być ? Podejrzewam, że mogło "toto" siedzieć w którymś z nacięć na rurce - te ząbki wyglądają nawet jak "prowadzenie" pod śrubę. Tylko jakie wtedy miałoby być zastosowanie tego ustrojstwa ? Bo wsadzenie tego w nacięcie spowoduje blokowanie skręcenia... Dziwna sprawa, a instrukcji od tej sztycy z rozłożeniem na części pierwsze nie mogę znaleźć.
autsajder Napisano 15 Sierpnia 2016 Napisano 15 Sierpnia 2016 jak dla mnie to wkłada się to w szczelinę, którą widać na ostatnim zdjęciu tak aby te wycięcia ominęły śrubę która zaciska obejmę
jaruone Napisano 15 Sierpnia 2016 Autor Napisano 15 Sierpnia 2016 jak dla mnie to wkłada się to w szczelinę, którą widać na ostatnim zdjęciu tak aby te wycięcia ominęły śrubę która zaciska obejmę Tak też zrobiłem - i po dociśnięciu się "rozpękło" Najważniejsze , że sztyca działa.
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.