byh81 Napisano 6 Sierpnia 2016 Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2016 Witam. Posiadam rower Kross Level b2 z 2015 i przyszedł czas ma wymianę kiepskiego amora który już dostał sporych luzów na coś lepszego i powietrznego. Chciałbym przy okazji zmienić stery, ale nie mam pojęcia jakie mam zanabyć. Moje obecne to Feimin FP-H835B jednak nigdzie nie mogę znaleźć jakie one mają wymiary. Jeżeli ktoś wie czym mógłbym je zastąpić , a może już wymieniał w tym modelu to był bym wdzięczny za pomoc. Interesują mnie stery na łożyskach maszynowych (jeżeli oczywiście jest to możliwe) i cena do ok. 100pln. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 6 Sierpnia 2016 Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2016 Ja mam Accent Airplane, kosztują około 90 zł i nie mogę narzekać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
byh81 Napisano 6 Sierpnia 2016 Autor Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2016 Masz te stery w tym samym modelu Krosa? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 6 Sierpnia 2016 Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2016 Nie, mam rower zrobiony na bazie Hexagona X6 ale nie ma to znaczenia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi