easyrider Napisano 29 Maja 2008 Udostępnij Napisano 29 Maja 2008 Ktoś reflektuje na wspólne śmiganie ? Ja tam chętnie bym pośmigał... w pracy w najbliższym czasie zapowiada się spokój, to parę dni urlopu dostanę... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ecia Napisano 29 Maja 2008 Udostępnij Napisano 29 Maja 2008 O, no i fajnie . A dałbyś radę 09.06. (lub ewentualnie 10.06.) zabrać nas autem - np. z Bielska? Jeśli nie - umówimy się jakoś inaczej; a tak czy owak, wymienimy się niebawem telefonami. Pozdrówko wstępne --- 30.05.08.: Mała korekta planów: kwaterka w Łodygowicach będzie wolna od 10.06. - toteż wyjeżdżamy 10.06. Ktoś - poza easyriderem - jeszcze chętny? Pozdrówko z przesunięciem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
easyrider Napisano 2 Czerwca 2008 Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2008 Dla mnie termin jest obojętny... (o ile w pracy żadnej rewolucji nie będzie). A co do transportu z Bielska - mój samochodzik jest trochę za mały... ale mogę np. ciężkie bagaże zabrać - ustawimy na GPS'ie gdzie mam wszystko zawieźć i po problemie... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ecia Napisano 2 Czerwca 2008 Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2008 OK - w takim razie niebawem odezwę się na PW i uzgodnimy szczegóły Pozdrówko wstępne --- 08.06.08.: No, to my we wtorek jedziemy. Ktoś jeszcze (oprócz easyridera) ma ochotę? Może przynajmniej w przyszły weekend ? Pozdrówko odświeżające Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tysiu Napisano 7 Czerwca 2008 Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2008 Wygląda na to że wszyscy przenieśli się tutaj : http://www.emtb.pl/forumo/forumdisplay.php?fid=16 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
harry-peek Napisano 7 Czerwca 2008 Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2008 W tygodniu nie mam szans, jedynie w przyszla niedziele ale nie moge obiecac na 100%. --- 16.06.08.: No i dane mi dzis bylo pojezdzic sobie z Ecią i Rycerzem. Mam tylko cicha nadzieje, ze za bardzo na mnie nie psiocza, bo troszke chyba zbyt fullowate zjazdy zaproponowalem ale to moje ulubione w okolicy, przy okazji na koniec udalo mi sie zaliczyc nielichego buka - efekt potluczone dlonie Pozdrowka i do ponownego zobaczenia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ecia Napisano 18 Czerwca 2008 Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2008 Skąd, traska była bardzo fajna - tylko fakt, z naszymi możliwościami pokonanie jej zajęło nieco więcej czasu, niż harremu zajmuje zazwyczaj . Do tego doszedł jeszcze nasz syndrom dnia szóstego - nogi już chwilami odmawiały działania na przyzwoitym poziomie . A ta twoja wywałka wyglądała koszmarnie - szczerze mówiąc, w ciągu tych kilku sekund, kiedy lotem koszącym podążałeś na spotkanie z drzewem, zastanawiałam się jedynie, co będziesz miał złamane i jak długo będziesz nieprzytomny ... Zbroja czasami bywa prawdziwym zbawieniem Pozdrówko odprężone Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
harry-peek Napisano 18 Czerwca 2008 Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2008 To dobrze:) mnie po 6ciu dniach jazdy tez nie chcialo by sie krecic, choc jak to zwykle bywa i do czego jestem juz przyzwyczajony, pod gore to ja nie moglem za Wami nadazyc A loty, coz, czasami sie zdazaja i dlatego woze ze soba ten plastik - czasami sie przydaje, a ten fragment musze nastapnym razem przeanalizowac na spokojnie, to juz druga gleba dokladnie w tym samym miejscu! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
paweł żurek Napisano 18 Czerwca 2008 Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2008 Jeżeli można wiedzieć to na jakim zjeździe ta gleba Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ecia Napisano 18 Czerwca 2008 Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2008 choc jak to zwykle bywa i do czego jestem juz przyzwyczajony, pod gore to ja nie moglem za Wami nadazyc ... pod warunkiem, że akurat nie był to fragment, który zmuszeni byliśmy przedreptać z rowerem na plecach . Przynajmniej ja - bo Rycerz, nawet zmęczony, z podjazdami radzi sobie lepiej, której to zdolności mu wielce zazdroszczę. Fotki prześlę ci dziś w pakiecie do ściągnięcia via wyslijto.pl. I mam nadzieję, że następnym razem będę miała okazję przejechać się na tym apetycznym fulliku w rozmiarze S Pozdrówko ochocze PS. paweł żurek: to była końcówka zjazdu z Hrobaczej Łąki do Straconki czerwonym szlakiem - tuż za miejscem, gdzie szlak przecina szeroka trasa zwózki drewna. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
easyrider Napisano 18 Czerwca 2008 Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2008 Widzę że mieliście ciekawe przygody po moim wyjeździe... Ja w sumie też, ale w zupełnie innym charakterze... szkoda że nie można czasem się rozdwoić... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ecia Napisano 18 Czerwca 2008 Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2008 easyrider: zapomnieliśmy o tym, żeby zaopatrzyć cię w winko na imprezę . W efekcie nie mieliśmy co z tym balastem zrobić i zostało w Łodygowicach - może chociaż popielice zrobią sobie bibę za nasze zdrowie . Mam nadzieję, że się w górkach niebawem spotkamy Pozdrówko marnotrawne Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
adshaker Napisano 19 Czerwca 2008 Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2008 Witam! Pisze tu bo też mam 31 lat, żonke, małego 3,5 latka i fulla więc to dział dla mnie Do rzeczy: w Pierwszym tygodniu sierpnia wybieram się z 2 kumplami, 2 dziewczynami i 2 dziećmi w Dolomity, konkretnie do Rivy nad Gardą, żeby przez tydzień pośmigać po okolicach. Generalnie bedziemy jeździć w 3 facetów, kobitki biorą też rowery i ewentualnie pewnie też gdzieś wyskoczą bardziej nizinnie przez bobasy Mieszkać zamierzamy albo na campie (domki, przyczepy) albo jakiś apartament na więcej osób. Jeśli miałby ktoś z forumowiczów ochotę się dołaczyć to zapraszam, pisać tu lub na PW o wiecej szczegółów. P.S. We wrzesniu wybieram się też z żoną na wycieczkę po Toskanii z Cyklotrampem, realny też jest wyjazd z nimi pod koniec sierpnia w Dolomity jak zbierze się więcej osób (brakuje 2). Jak ktoś chętny to zapraszam - szczegóły na ich stronie. Pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
harry-peek Napisano 19 Czerwca 2008 Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2008 Ecia, rzeczywiscie marnotrawstwo fotki dotarly ale jakos moj komp, nie potrafi rozpakowac tego pliku po sciagnieciu, ale po powrocie z Sopotu popracuje nad tym, dzieki Pawel, dokladnie jak napisala Ecia, czerwony z Gaikow przecina nowa, poszerzona stokowka i sa tam na sciezce dwa kuszace korzonki i chyba po prostu jeden z nich trzeba sobie 'odpuscic' Generalnie to sa chyba po prostu takie miejsca wypadkogenne i to niekoniecznie najtrudniejsze odcinki - bo na tych sie czlowiek bardziej koncentruje, jak sobie przypominak mialem podobnie na snowbordzie, dwie glebki dokladnie w tym samym miejscu, efekt - szybki zakup kasku Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
riker Napisano 27 Sierpnia 2008 Autor Udostępnij Napisano 27 Sierpnia 2008 witam dziadków/ cos się kroi??? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tysiu Napisano 27 Sierpnia 2008 Udostępnij Napisano 27 Sierpnia 2008 witam dziadków/ cos się kroi??? Nooo.... dawno się tu nie było ? Wszyscy przenieśli się tutaj http://www.emtb.pl/forumo/index.php A " kroi się " http://www.emtb.pl/forumo/showthread.php?tid=302 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
harry-peek Napisano 28 Sierpnia 2008 Udostępnij Napisano 28 Sierpnia 2008 We wrzesniu 'kroi sie' wypad na Babią, najproawdopodobniej w dzien powszedni bladym switem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Janisław Napisano 4 Sierpnia 2009 Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2009 Temat coś upadł ostatnio ale odkopuję Ktoś szykowałby się na jakiś wypad weekendowy w góry, we dniach 14-16 sierpnia? Miejscówka jak na razie dowolna byleby górzyście było, więc wszelkie propozycje mile widziane Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Janisław Napisano 6 Sierpnia 2009 Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2009 Dobra, decyzja zapadła - Słowacki Raj Wyjazd w czwartek, 13 sierpnia rankiem świtem; powrót w niedzielę 16 sierpnia, wieczorem/w nocy. Spanie na kempingu w namiotach albo domkach, dojazd autem i trzy dni śmigania po słowackim parku Na razie mamy dwie osobo-rowery w aucie, więc jak ktoś chętny to może pytać PW/GG. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.