saldiam Napisano 6 Sierpnia 2016 Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2016 Szukam amortyzatora z tematu, gdzie medium ściskanym nie jest sprężyna metalowa. Szukałem, ale nie znalazłem. Czy są takie, czy też będę musiał wymienić stery. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcin9 Napisano 6 Sierpnia 2016 Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2016 Nie znalazłeś bo takich nie ma.. Dobrych amortyzatorów nie produkuje się już z v-brek ale można znaleźć ciekewe używki a w połączeniu z rurą 1" to już na pewno nawet dobrej używki nie znjadziesz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ACTIVIA Napisano 6 Sierpnia 2016 Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2016 Szukam amortyzatora z tematu, gdzie medium ściskanym nie jest sprężyna metalowa. Szukałem, ale nie znalazłem. Czy są takie, czy też będę musiał wymienić stery. Jeżeli masz ramę pod 1/1/8" gwint to jeszcze idzie kupić fajny amor lecz pod tarcze dając wtedy inne stery i zmienić na mostek wpuszczany, natomiast jeśli masz 1" gwint to już lipa całkowita Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.