mick6 Napisano 6 Sierpnia 2016 Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2016 Cześć, Poszukuję przedniego bagażnika do mojej Kogi (http://www.koga.com/en/bikes/city-and-touring/collection-2014/lightdeluxe.htm?frame=H) jednak nie bardzo się na tym znam. Nie chciałbym kupić np. czegoś czego później nie będzie można zamontować ze względu na konstrukcję roweru Z założenia ma wytrzymać tygodniową wyprawę wzdłuż Polski (green velo). Na własną rękę znalazłem takie bardziej budżetowe rozwiązania: https://www.rowerystylowe.pl/p-3976/przedni-bagaznik-turystyczny-massload-low-rider-do-crosso https://www.rowerystylowe.pl/p-136/przedni-bagaznik-rowerowy-na-sakwy-low-rider Może ktoś ma doświadczenie w tym temacie i mógłby coś doradzić Dzięki z góry. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wojtasin Napisano 6 Sierpnia 2016 Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2016 Pierwszy zamontujesz na pewno, drugi - być może. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tatanka Napisano 6 Sierpnia 2016 Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2016 Polecam Crosso Low Rider.Jest identyczny jak Massload. Ma w zestawie 3 rózne wymiary obejm do widelca. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mick6 Napisano 7 Sierpnia 2016 Autor Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2016 Dzięki za odpowiedzi. Skoro jest identyczny a nieco droższy to dlaczego go polecasz? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tatanka Napisano 7 Sierpnia 2016 Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2016 Miałem taki ,czyli sprawdzony sprzęt.Ma dodatkowo 3 komplety obejm do widelca w różnych rozmiarach.Nie wiem jak Massload.Jeśli ma,to może i warto się zastanowić. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mick6 Napisano 7 Sierpnia 2016 Autor Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2016 Dzięki a może mógłbyś polecić do niego jeszcze jakieś sakwy, które dobrze będą współpracowały (w okolicach 200 zł)? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tatanka Napisano 7 Sierpnia 2016 Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2016 Do tego bagażnika idealnie pasują Crosso Dry Small 30L.Chociaż ja osobiście używam jakieś najtańsze,za wodoszczelność których odpowiada foliowy worek Do Massloada też będą pasowały Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mick6 Napisano 7 Sierpnia 2016 Autor Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2016 Dzięki bardzo. Jeszcze z ciekawości zapytam czy te większe sakwy od Crosso - Dry Big da radę zamontować z przodu czy one raczej nadają się tylko na bagażnik tylny? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tatanka Napisano 7 Sierpnia 2016 Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2016 Haki mocujące ledwo sie zmieszczą,i nie wiadomo jak będą trzymały.Poza tym,ich szerokość może powodować problemy przy skręcaniu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.