qball Napisano 5 Sierpnia 2016 Napisano 5 Sierpnia 2016 Witajcie, Macie jakiś pomysł, czy da się coś zrobić z tym fantem ? Kółka to Campa Shamal 1st. gen.. rama to Alan, którego kiedyś dawno temu nabyłem i pomyślałem, że mógłby się na coś przydać..
Maciek226 Napisano 5 Sierpnia 2016 Napisano 5 Sierpnia 2016 wszystko fajnie , ale o co dokładnie chodzi , bo coś nieogarniam , cza za wąska rama czy za wąskie haki
Gość Napisano 5 Sierpnia 2016 Napisano 5 Sierpnia 2016 Wychodzi że chyba rama jest pod inną ośkę niż ma piasta Trochę też nie ogarniam tych fotek, na jednych wygląda jakby ośka była za długa a na innych jak za krótka
qball Napisano 6 Sierpnia 2016 Autor Napisano 6 Sierpnia 2016 Z uwagi na niemożliwość wpasowania ośki w haki ciężko przyłożyć równo do ramy - jak wsadzi się koło to wówczas ostatnia zębatka styka się z trójkątem ramy. Szkoda mi tej ramki bo jest b. ładna i klasyczna ale będę musiał się jej pozbyć : /
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.