kulasss Napisano 5 Sierpnia 2016 Napisano 5 Sierpnia 2016 Proszę o pomoc w sprawie złamanej klamki od dźwigni bl-m485, w związku z tym kilka pytań: - czy można zdemontować z dźwigni uszkodzoną klamkę? - czy prawa i lewa są kompatybilne. - gdzie można kupić tę część. czy ktoś może mi odsprzedać używaną ale sprawną klamkę lub całą dźwignię.'Pozdrawiam Kul Cytuj
Ychu Napisano 5 Sierpnia 2016 Napisano 5 Sierpnia 2016 Kup całą klamkę. Nie musi być od tego samego modelu. Cytuj
kulasss Napisano 5 Sierpnia 2016 Autor Napisano 5 Sierpnia 2016 uszkodziłem w cudzym rowerze, chciałbym aby była ta sama Cytuj
HarveyDent Napisano 5 Sierpnia 2016 Napisano 5 Sierpnia 2016 Shimano nie prowadzi sprzedaży części zamiennych do hamulców. Musisz kupić całą klamkę, wymienić, zalać i odpowietrzyć. Prawą lub lewą w zależności którą zepsułeś. Cytuj
kulasss Napisano 10 Sierpnia 2016 Autor Napisano 10 Sierpnia 2016 Kupiłem bl-m396 - w miarę podobna. Temat do zamknięcia. Pozdrawiam. Kul Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi