kulasss Napisano 5 Sierpnia 2016 Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2016 Proszę o pomoc w sprawie złamanej klamki od dźwigni bl-m485, w związku z tym kilka pytań: - czy można zdemontować z dźwigni uszkodzoną klamkę? - czy prawa i lewa są kompatybilne. - gdzie można kupić tę część. czy ktoś może mi odsprzedać używaną ale sprawną klamkę lub całą dźwignię.'Pozdrawiam Kul Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ychu Napisano 5 Sierpnia 2016 Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2016 Kup całą klamkę. Nie musi być od tego samego modelu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kulasss Napisano 5 Sierpnia 2016 Autor Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2016 uszkodziłem w cudzym rowerze, chciałbym aby była ta sama Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
HarveyDent Napisano 5 Sierpnia 2016 Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2016 Shimano nie prowadzi sprzedaży części zamiennych do hamulców. Musisz kupić całą klamkę, wymienić, zalać i odpowietrzyć. Prawą lub lewą w zależności którą zepsułeś. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kulasss Napisano 10 Sierpnia 2016 Autor Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2016 Kupiłem bl-m396 - w miarę podobna. Temat do zamknięcia. Pozdrawiam. Kul Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi