Skocz do zawartości

[Amortyzator] Który lepszy?

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Raid on to dobry wideł, a omega to słaby uginacz, odpowiedź jest prosta ;)

Tapnięte z mojego Mi3. jeśli napisałem coś dziwnego to wina autokorekty.

Napisano

Raidon może być. Musisz tylko po prostu zdawać sobie sprawę że nie "poszalejesz" na tym. A jak nie poszalejesz to IMHO lepiej zaoszczedzić kasę, 1 kg i założyć sztywny. Ale to tylko moje zdanie.

Napisano

Jak chcesz do 4x to kup używanego Bombera. Nowy od Sr Suntuor nadający się do 4x to Aion za jakieś 1250zł, albo własnie używany Aion, Auron, Durolux, cokolwiek, ale nie nowe budżetowe widelce przeznaczone do XC chcesz w 4x katować, litości!

Duro którego wyżej podałeś jak najbardziej ok, to jest własnie wideł do zastosowań jakie podałeś.

Podałeś 1 Duro na QR czyli 9mm, a 2-gi ma sztywną oś 20mm, wiesz że masz z przodu w sumie 3 rodzaje piasty(standardy)? QR 9mm, sztywna oś 15mm i sztywna oś 20mm musisz dobrać do koła które masz, lub kupić odpowiednie koło/piastę.

Kolejna rzecz co do widelców DJ, Duro w wersji DJ jest pod skate park(stąd skok 100mm) na początek do 4x może być ok, ale na dłuższa metę będzie ci skoku brakowało.

I do 4x sztywny polecać, poszaleje że hoho...  :woot: no i co że olej? Straszne.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...