Xieslik Napisano 4 Sierpnia 2016 Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2016 Witam, Ostatnio przymierzam się do zakupu moich pierwszych "lepszych" rękawiczek rowerowych. Jeżdżę na rowerze MTB i potrzebuję rękawic, które dobrze się sprawią " w terenie".Wpadły mi w oko rękawiczki Dakine Novis 1/2 i Chiba Gel Protect. Jednak nie wiem, które z nich będą lepszym rowerem. Macie może coś do powiedzenia na temat tym rękawic? A może macie jakieś inne propozycje rękawic krótkich do 120 zł? Z góry dziękuję, Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
whitey Napisano 5 Sierpnia 2016 Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2016 120zł za krótkie rękawiczki to straszne pieniądze. Ja do MTB używam długich, które według mnie są dużo wygodniejsze. Od kilku sezonów mam Giro Rivet, teraz kupiłem Giro River II. Nie mają żadnych żelowych wkładek, są lekkie i przewiewne. W połączeniu z grupami Esi chunky stanowią sprawdzony zestaw. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
NajaraNy Napisano 5 Sierpnia 2016 Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2016 shimano advanced są fajne w cenie około 100zł, tylko rozmiarówka zaniżona, mi z pomiarów ręki i tabelki rozmiarowej wychodziła L a po przymierzeniu wybrałem XL. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kaczorak Napisano 5 Sierpnia 2016 Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2016 Ja polecam Bluegrass Magnete Lite - lekkie, przewiewne i wygodne a przedewszystkim bardzo dobrze wykonane za około 120 pln Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 5 Sierpnia 2016 Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2016 Ja mam takie XLC Bardzo wygodne, nie czuć że masz coś na ręce Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KryMar1983 Napisano 6 Sierpnia 2016 Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2016 Ja mam takie Dartmoory i nawet w letnie dni jest spoko: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Belinda Napisano 8 Sierpnia 2016 Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2016 Nie wiem jaki jest męski odpowiednik, ale w tym sezonie jeżdżę w Chibach http://sporto.com.pl/p/327/2398/chiba-lady-diamond-rekawiczki-rowerowe-na-lato-rekawice-rowerowe-odziez-kolarstwo.html i są wygodniejsze niż dwie poprzednie pary. Miałam kiedyś też takie, które mi wyjątkowo pasowały, ale kupiłam je daleko, dawno i już pewnie takich nie znajdę. Te Chiba bardzo wygodne, palce mi nie cierpną, jak w zeszłym roku, ale nie wiem, czy to od zmiany rękawiczek czy dzięki kilometrom na basenie. Już trochę w nich przejeździłam, potu dużo przyjęły, prane wiele razy, wyglądają wciąż nieźle. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pmarszal84 Napisano 25 Sierpnia 2016 Udostępnij Napisano 25 Sierpnia 2016 fox dirtpaw dostałem za 100zł, są super Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pestka87 Napisano 29 Sierpnia 2016 Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2016 Używam Chiba PRO SAFETY, bardzo fajne odblaskowe rękawiczki za ok 120 zł Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.