AndzioK1 Napisano 4 Sierpnia 2016 Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2016 (edytowane) Witam, co sądzicie o tym rowerze? http://www.unibike.pl/fusion29.html Bo chciałem zakupić EVO 29, ale nie ma już tego roweru. (tzn jest z rama 21, ale nie wiem czy będzie na mnie pasować, bo mam prawie 2 m wzrostu) Edytowane 4 Sierpnia 2016 przez AndzioK1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcin9 Napisano 4 Sierpnia 2016 Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2016 Osprzęt bardzo słaby jak za tą cenę... Podobny osprzęt mają rowery poniżej 1200zł. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
AndzioK1 Napisano 4 Sierpnia 2016 Autor Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2016 To tylko EVO 29 ? No ale rama 21 będzie na mnie za mała Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
grande1970 Napisano 4 Sierpnia 2016 Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2016 poszukaj innej marki, nie tylko unibike istnieje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
AndzioK1 Napisano 5 Sierpnia 2016 Autor Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2016 No ja wiem A jakie polecasz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi