Lovesport Napisano 3 Sierpnia 2016 Napisano 3 Sierpnia 2016 Witam. Wiem ze taki temat już był ale dla mnie wszystko trzeba jaśniej:P Mianowicie w moim evado 3.0 zaczęła mi trzec plastikowa osłona między piasta a kaseta. o sprychy. Chciałem ja zdjąć na różne sposoby: roztopienie jej, cięcie nożem. Teraz ją zmasakrowalem i zawadza tak że jeśli kręci się Koło to wraz z nim cały Łańuch przez co e trakcie jazdy trzeba cały czss pedalowac ;( klucza do kaset nie mam wiec jej nie zdejme. Czy da się to zrobić jeszcze w jakis sposób? Z góry dzięki i pozdrawiam!!#
Lovesport Napisano 3 Sierpnia 2016 Autor Napisano 3 Sierpnia 2016 Hmm.. Taki nóż posiadam i próbowałem ale jakiej techniki użyć? wylamac sie nie da, jak na złość gruby plastik.
piciu256 Napisano 3 Sierpnia 2016 Napisano 3 Sierpnia 2016 a nie masz jakichś nożyc? na przykład obcinaczki boczne do kabli się świetnie sprawdzają- można bez problemu manewrować między szprychami i dostać się do przeklętego plastiku
Lovesport Napisano 3 Sierpnia 2016 Autor Napisano 3 Sierpnia 2016 Hmm.. Mam. Spróbuję za kilka dni bo obecnie nie ma mnie w domum. Dzięki. Jak mi się nie uda to poczekam 2 tyg. na klucz do kaset.
Gość Napisano 3 Sierpnia 2016 Napisano 3 Sierpnia 2016 Albo zdejmij koło i skocz do serwisu, zajmie to 2 minuty i pewnie zapłacisz kilka zł ( a jak masz zaprzyjaźniony sklep to i za darmo Ci zrobią)
Lovesport Napisano 3 Sierpnia 2016 Autor Napisano 3 Sierpnia 2016 Taki tylko problem ze nie mam blisko siebie serwisu. Mój kuzyn przyjedzie za 2 tyg (zna sie bardzo) ale nie chce mi sie czekac bo chce go sprzedać. A w sumie nie pomyślałem.. Zwykłymi nożyczkami da rade?
znanyRSL Napisano 4 Sierpnia 2016 Napisano 4 Sierpnia 2016 jak tą są stare dobre nożyce to da rade , chyba że masz dostęp do nożyc do blachy, również ładnie nimi schodzi jak nie masz takowych to zostaje brzeszczot jednostronny do metalu (jest o ponad połowę węższy niż dwustronny )
Lovesport Napisano 4 Sierpnia 2016 Autor Napisano 4 Sierpnia 2016 Mam takie nożyce ale nwm czy nie będą za grube. Tak jak mówię sprawdzę za 2 dni. Dzięki.
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.