michalANANAS Napisano 3 Sierpnia 2016 Napisano 3 Sierpnia 2016 Przybieram się do zakupu reby. Widzę że są rodzaje z dwoma offset ami. 46 i 51 czy to wystawienie osi do przodu od rury sterowej? Jaki lepiej wybrać do xc Wysłane z mojego SM-G903F przy użyciu Tapatalka Cytuj
pantom Napisano 4 Sierpnia 2016 Napisano 4 Sierpnia 2016 Tu musisz zwrocic uwage na dopasowanie ramy. Trek superfly jest pod 51 Wysłane z mojego SM-G357FZ przy użyciu Tapatalka Cytuj
michalANANAS Napisano 4 Sierpnia 2016 Autor Napisano 4 Sierpnia 2016 Jaki jest efekt krótszego i dłuższego ofsetu. Przy krótszym leci się przez łeb na zjazdach bardziej? Dłuższy szybciej reaguje kierownica jak przy krótkim mostku? Cytuj
d8wid Napisano 4 Sierpnia 2016 Napisano 4 Sierpnia 2016 Te 5 mm jest naprawdę praktycznie nieodczuwalne. Można się rozwodzić nad tematem ale jak to przeliczysz nie różnica malutka. Sprawdź sobie wpływ takich rzeczy jak kat główki ramy, trail itd. Wysłane z mojego GT-I9505 przy użyciu Tapatalka Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi