Skocz do zawartości

[koła] jakie na mtb 26 cali

Sidor

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Ten drugi zestaw (na maszynach novatec) lepszy, lepsze piasty, lepsze opony i lepiej wyglądają ;)

Tapnięte z mojego Mi3. jeśli napisałem coś dziwnego to wina autokorekty.

Napisano

A czemu niby? Jak łożyska zużyte to kupujesz nowe za 10zł sztuka i piasty są jak nowe ;)

Napisano

Czyli śmiało mogę zamówić te koła? Nie wiem tylko czy brać razem z oponami, bo mam Schwalbe Smart Sam i bieżnik nie jest taki najgorszy.

Napisano

Ja bym wziął z oponami, zawsze jak się zużyje stare to jest zapas, na twoim miejscu bym poprosił o wystawienie na allegro- jeśli coś będzie nie tak to masz ochronę kupujących.

Napisano

Czy te koła z piastami Novatec są wytrzymałe jak na swoją cenę?

Dzięki za rady! Jeszcze dzisiaj chciałem kupić aby na weekendowe jazdy był gotowy rower.

W tych kołach są obręcze Kands Maxx, w internecie ludzie mają złe opinie o tych obreczach, to prawda że są tandetne?

Napisano

Gdzie ty widzisz te złe opinie? Ja widzę 1 temat, z uszkodzeniem wynikającym z niedopatrzenia (brak powietrza w oponie) ale nie potwierdzę ani nie zaprzecze że są słabe ponieważ ich nie użytkowałem.

Napisano

Czyli piasty i obręcze są dobre, wytrzymałe i nadają sie do jazdy po lesie i mniejszych, łagodniejszych zjazdach?

Napisano

W tych kołach są obręcze Kands Maxx, w internecie ludzie mają złe opinie o tych obreczach, to prawda że są tandetne?

Co do obręczy to mam taką na tyle. Co prawda moja waga nie jest mega , bo to 58 kg ale zdarzało się nieźle walnąć i póki co proste od ~3 miesięcy.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...