gtb Napisano 4 Sierpnia 2016 Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2016 Złóż sobie Primala 27,5 Zamiast Primala wybrałbym NS Eccentric http://www.mojrowerowy.com/product-pol-5401-NS-Bikes-Rama-Eccentric-Alu-czarny-.html - cena podobna , a daje możliwość montażu piasty zarówno na sztywnej osi 12/142 jak i standardowej pod zacisk (haki do konwersji masz w zestawie). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcin86Poznan Napisano 4 Sierpnia 2016 Autor Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2016 Trochę za dużo wiedzy i porad jak na tak krótki czas:) Do zimy pojeżdżę jak mam ew. kupie ten amor być może od razu ze sztywną osią a potem zobaczę bo jak tak policzyć to chyba lepiej kupić gotowy rower na wyprzedaży rocznika? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
phoe Napisano 4 Sierpnia 2016 Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2016 Jak chcesz rower sprzedać to nie warto wymieniać amortyzator. HT o skoku 120-140mm lepiej złożyć wg mnie, rama Dartmoor Hornet/Primal lub własnie NS Eccentric(z tyłu lepszy standard mocowania koła). Widelec jak teraz kupisz, to w tych ramach co podałem wyżej go nie wykorzystasz(inna rura sterowa) chyba ze kupisz z prostą rura, a potem na sterach z redukcją, ale to jest już niepotrzebna rzeźba. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.