Markis80 Napisano 1 Sierpnia 2016 Udostępnij Napisano 1 Sierpnia 2016 Witam Chce zmienić w swoim rowerze hamulce teraz mam założone jakieś tekro ale strasznie się uginają przy hamowaniu i ich siła nie jest najlepsza klocki mam założone AUTHOR ABS-3CC MTB. Co wybrać : 1.Shimano XT BR-M780 2.Shimano Deore BR-T610 3.Shimano LX BR-T670 Lub co w zamian?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ychu Napisano 1 Sierpnia 2016 Udostępnij Napisano 1 Sierpnia 2016 Klamki jakie masz? Deore wystarczy. Nie rozgina Ci się czasami widelec / rama? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Markis80 Napisano 1 Sierpnia 2016 Autor Udostępnij Napisano 1 Sierpnia 2016 Rama jest sztywna a klamki SHIMANO ST-EF50 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ychu Napisano 1 Sierpnia 2016 Udostępnij Napisano 1 Sierpnia 2016 (edytowane) To zmieniaj hamulce , do tego nowe linki i pancerze i będzie kosa. Wysłane z mojego SM-G361F przy użyciu Tapatalka Edit Ustawione masz dobrze? Edytowane 1 Sierpnia 2016 przez Ychu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Markis80 Napisano 1 Sierpnia 2016 Autor Udostępnij Napisano 1 Sierpnia 2016 (edytowane) Tak dobrze są ustawione. Czyli te BR-T610?? Pancerz JAGWIRE CGX-SL L3 czy nie ma sensu i kupić zwykły JAGWIRE?? Edytowane 1 Sierpnia 2016 przez Markis80 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ychu Napisano 1 Sierpnia 2016 Udostępnij Napisano 1 Sierpnia 2016 Pancerz może być i zwykły jagwire , chociaż widzę , że ten cgx nie kosztuje majątku. Te BR-T610 będą dobre. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi