Skocz do zawartości

[ocena] używki za około 2500 złoty.

Sziqu

Rekomendowane odpowiedzi

Nie opłaca się,dołóż i kup nówke triban'a 540 hehe pozdro 500 sto 900

Warto dołożyć parę stówek i mieć pewność,że rower jest 100 % sprawny.

Eybl hehe

A delira będzie jak dziś pójdziemy na miasto hehe

(...) hehe pozdro 500 sto 900 (...) Eybl hehe (...) delira będzie jak dziś pójdziemy na miasto hehe (...)
Użytkownik Ancio edytował ten post 01 sierpień 2016 - 16:44

Serio edytował? Żeby... jeszcze bardziej dośmiesznić? Heheszków dołożyć?

b'twin triban 520 czy kross vento 3.0

Nie patrząc na cenę - z tych dwóch wybrałbym Krossa. Z b'twina nigdy nie pozbędziesz się zapachu Dechatlona (sklepu dla biednych i spoconych ludzi - jak mawia mój znajomy). Jednakowoż, nie ograniczając wyboru do tych dwóch modeli, w cenie 3500 znajdzie się już sporo alternatyw - np. Fuji ######f 2.1, Giant Defy 3, Merida Scultura 200, albo (ciut droższy, ale za to osprzętowo o klasę lepszy i wagowo o 1 kg lżejszy) Canyon Endurace AL 5.0.

Patrząc na cenę - w kategorii "nówka za dwa kilo zł z hakiem" - nic nie pobije Tribana. 

Ten znajomy wąchacz Decathlona pewnie dumnie nosi order kwitnącej cebuli z liśćmi pora i skrzyżowanymi kubotami... :)

Mam sprzęt z Decathlona z innej branży sportowej i są to topowe przedmioty.

W tej cenie wadą Tribanów jest tylko ich wygląd, bo mają urodę radiową.

Bingo! Akurat ten znajomy to nawet żonę wziął z Dechatlona. Próbował potem wymienić, ale nie przyjęli, bo nosiła ślady użytkowania i była posmarowana dezodorantem.

Ja natomiast mam dechatlonowskie frisbee. To większe. Bardzo sobie je chwalę, lot wyśmienity, zwłaszcza z forehandu.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...