kubala45 Napisano 1 Sierpnia 2016 Udostępnij Napisano 1 Sierpnia 2016 Witam. Razem z kolegami organizujemy wyjazd rowerowy do Chorwacji. Jedzie nas 3 studentów, a szukamy jeszcze jednej osoby w podobnym wieku. Całość zajmie około 16 dni (mniej więcej 1150 km). Ruszamy z okolic Rybnika, zamierzamy jechać mniej więcej 110 km dziennie, poodpoczywać nad Balatonem i w Chorwacji, powrót do Polski busem. Prowadzi go ojciec kolegi, więc nie będzie żadnych problemów. Noclegi na dziko i na kempingach. Trasa: Rybnik – Bratysława – Balaton – Zagrzeb – Plitvice – wyspa Rab – wyspa Krk – Słowenia (zamek Pradjama i Postojnska jama, Lublana, jezioro Bled) Termin (i inne sprawy) do ustalenia, chcemy jechać w sierpniu lub I połowie września. Wszystko jest do dogadania Możemy pożyczyć sakwy, ewentualnie mogą jechac 2 osoby. Zapraszamy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
anjalooka Napisano 1 Sierpnia 2016 Udostępnij Napisano 1 Sierpnia 2016 Zazdroszę takiej wyprawy. To dopiero musi być przygoda Szkoda, że u mnie krucho z urlopem w tym terminie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
aldab Napisano 7 Sierpnia 2016 Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2016 Hej! Jeżeli miałby to być sierpień - od połowy miesiąca czy raczej pod koniec ? Na jakim sprzęcie będziecie jechać ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kubala45 Napisano 7 Sierpnia 2016 Autor Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2016 Hej! Jeżeli miałby to być sierpień - od połowy miesiąca czy raczej pod koniec ? Na jakim sprzęcie będziecie jechać ? Siema. Mamy typowo crossowe/trekingowe rowery na kołach 28. Termin do ustalenia, byle do 10 września wrócić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rafvirgo Napisano 7 Września 2016 Udostępnij Napisano 7 Września 2016 Lipa zabrał bym się ale urlop od 19.09 Wysłane z mojego Redmi Note 3 przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Niclaus Napisano 13 Października 2016 Udostępnij Napisano 13 Października 2016 Jakaś relacja z wypadu ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maciej1985 Napisano 3 Stycznia 2017 Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2017 witam, ciekawa wyprawa, w sumie chcialbym sie wybrac w taka wyprawe a w grupie wiadomo zawsze lepiej, mniej wiecej interesuja mnie koszta takiej wyprawy , bo jezdzilem tylko po polsce dlatego nie mam rozeznania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi