Skocz do zawartości

[~2500] Coś ala Gravel...

Kasumi

Rekomendowane odpowiedzi

Witam, 

chciałbym rower do kręcenia się po okolicy od Piekar Śląskich w górę czyli lasy, asfalt, jura..Coś ala Gravel wydaję się idealne, bo lubię jeździć szybko i łączyć asfalt z lasem. W tym budżecie nie mam szans kupić nic nowego typu Gravel. Nie znam się w ogóle na szosowych rowerach. Chcę kupić coś używanego....Tylko czego szukać szosa typu endurance i z możliwością wsadzenia szerszych opon? Przełaj o określonej charakterystyce? Jak znaleźć to czego szukam i czym się kierować? Z góry dziękuję za okazaną pomoc.

Witam, 

chciałbym rower do kręcenia się po okolicy od Piekar Śląskich w górę czyli lasy, asfalt, jura..Coś ala Gravel wydaję się idealne, bo lubię jeździć szybko i łączyć asfalt z lasem. W tym budżecie nie mam szans kupić nic nowego typu Gravel. Nie znam się w ogóle na szosowych rowerach. Chcę kupić coś używanego....Tylko czego szukać szosa typu endurance i z możliwością wsadzenia szerszych opon? Przełaj o określonej charakterystyce? Jak znaleźć to czego szukam i czym się kierować? Z góry dziękuję za okazaną pomoc.

W takich pieniądzach znajdziesz bez problemu sensowny używany rower o takiej specyfice jak szukasz. Szukaj po prostu używanego gravela. 

Problem pojawia się raczej, kiedy chcesz znaleźć fajny rower z bardziej turystyczną geometrią i barankiem. Bardziej sportowe modele znaleźć łatwo - pytanie tylko jak szerokie opony chcesz upychać. 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...