Skocz do zawartości

[Ślęża] Maksymalna predkosc przy zjezdzie.

Rekomendowane odpowiedzi

Witam, dzis z kumplem podczas rowerowania dowiedzialem sie od niego ze w szczytowej formie przy zjezdzie ze Slezy, osiaga pewna predkosc maksymalana na zjezdzie. Dla mnie predkosc abstrakcja. Nie bede pisal ile osiagal zeby nic nie sugerowac. Chodzi o zolty szlak od Tapadel.

Jakie sa wasze doswiadczenia? Jakie sa wasze predkosci? Teoretycznie jaki max mozna tam osiagnac?

Sent from my SM-N910F using Tapatalk

W przypadku @erzurum wyczuwam sarkazm. I tak mi się przypomniało jak baardzo dawno temu ktoś się chwalił, że szedł jak pocisk z Durbaszki w stronę Wysokiego Wierchu w Małych Pieninach grubo ponad 8 dych. Pewnie tu jest z tym kumplem podobne :002:

• Mod Team

ja mam taką górkę (w Sołonce - jeden z etapów TdP)

Co Ty dajesz :)

Znam tę górkę. Kiedyś gdy odwiedziłem kumpla ze szkoły w Sołonce to właśnie z tej górki się bujnąłem na kumpla rowerze.  Rower marki zło, z Leclerc'a. Hamulców nie było prawie i gdy zrozumiałem że nie zmieszczę się w zakręt to skręciłem do kościoła i jakoś wytraciłem prędkość.

Świat jest mały ;)

Co do prędkości - trzeba sobie zdać sprawę, że już powyżej 30 km/h w terenie jest się "papierowym"

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...