Skocz do zawartości

[szosa] kross vento 1.0 - pierwszy zakup

OkiShape

Rekomendowane odpowiedzi

Witam zamierzam zakupić swój pierwszy rower szosowy za 1,6k w celach rekreacyjnych, jak myślicie czy kross vento 1.0 2016 to dobry wybór? Dodam, ze za bardzo nie znam sie na rowerach i czy rozmiar ramy L do długości nogi 85cm byłby okey?

Ktoś pomoże?

Odświeżam

Oczywiście ze warto kupić tą szosę . Posiadam Vento 1.0 od 1000 km - co prwawda wymieniłem klamkomanetki na Tiagre 4700 ale było to moje widzimisię. Rama sztywna koła dobrze zaplecione (1000 km temu wazylem 99kg ) i nic się nie działo. Co do rozmiaru to dla mnie M jest idealna niewiele większa L powodowała ból w kolanach i drętwienie dłoni. Mam 175 długość nogi 83 oczywiście w bucie i spodenkach.

Ja uważam, że jakość do ceny jest marna. Płacąc o. 2000 zł za sprzęt otrzymuje się niewiele. Osprzęt to totalne minimum. Też szukałem czegoś niedrogiego i mój wybór padł na Tribana 520 z Decathlonu. Osprzęt to pełna grupa Sora czyli nie ma się już czego wstydzić a i wygląd całkiem przyjemny.

Wysłane z mojego SM-G925F przy użyciu Tapatalka

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...