Caberro Napisano 30 Lipca 2016 Udostępnij Napisano 30 Lipca 2016 Cześć. Zakupiłem błotniki Topeak Defender m1 m2.Mój problem polega na tym,że uchwyt podtrzymujący przednie błotniki nie mieści się w widelcu.Czy do tego celu muszę kupić mniejsze mocowanie ? (Jesli tak to gdzie ?) a jeżeli nie to czy istnieje możliwość skrócenia tego mocowania tak by się zmiesciło w amorku.Banalna sprawa ale nie spodziewałem się wystąpienia takiego problemu przy montazu.Proszę o pomoc Pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team michuuu Napisano 30 Lipca 2016 Mod Team Udostępnij Napisano 30 Lipca 2016 A odkręciłeś śrubkę która rozpycha korek. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Caberro Napisano 30 Lipca 2016 Autor Udostępnij Napisano 30 Lipca 2016 Cześć. Tak,rozkręciłem.Pogłówkowałem się trochę nad możliwością montażu po napisaniu tematu. Dziwne dla mnie było własnoreczne skracanie mocowania skoro powinno pasować do kazdego widelca. I udało mi się je w koncu zamontować ! Z czterech częsci mocowania uzyłem tylko dwóch i pasują jak ulał. Pozdrawiam. Temat uważam za zamknięty. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.