HubiiDubii Napisano 12 Września 2006 Udostępnij Napisano 12 Września 2006 Witam serdecznie wszytskich forumowiczów, zwracam się z prośbą o pomoc a mianowicie przymieżam się do wymiany kasety moje typy to Sram PG-970 oraz Deore XT CS-M760 problem tylko w tym ze nie wiem ile one waza tak naprawde bo wedlug info w necie to Sram ma 300gr a Deore jedyne 264gr czy ktos mogł by mi potwierdzic te dane ewentualnie podac jakies inne typy 9 biegowe z góry dziękuje za pomoc i pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MIC Napisano 12 Września 2006 Udostępnij Napisano 12 Września 2006 Wystarczy poszukac... http://light-bike.com/forum/album_cat.php?cat_id=23 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
HubiiDubii Napisano 12 Września 2006 Autor Udostępnij Napisano 12 Września 2006 dziekuje bardzo za pomoc Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MIC Napisano 13 Września 2006 Udostępnij Napisano 13 Września 2006 Nie ma sprawy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.