Joker3000 Napisano 28 Lipca 2016 Udostępnij Napisano 28 Lipca 2016 Witam chciałbym kupić sobie rower MTB i w oko wpadł mi ghost kato 2 (mój budżet jest określony do około 2300,ale jest na niego rabat i idealnie pasuje). Mam jedno konkretne pytanie czy warto? W około 40% jeżdżę po szosie reszta to dróżki polne oraz wypady do lasu. Polecacie coś jeszcze ? W tej cenie jest masa rowerów lecz jestem zielony w tym temacie i proszę o pomoc . Z góry dziękuję. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gtb Napisano 28 Lipca 2016 Udostępnij Napisano 28 Lipca 2016 Ten Kato wypada słabiutko (napęd 3x8 , brak taperowanej główki) lepszą opcją byłby http://www.bikko.pl/rower-gorski-unibike-evo-27-5-2015.html dużo lepszy osprzęt z napędem 3x10 i bardziej rozwojowa rama. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcin86Poznan Napisano 6 Sierpnia 2016 Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2016 W około 40% jeżdżę po szosie reszta to dróżki polne oraz wypady do lasu. To może warto porozglądać się za crossowym? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.