Chrisnow Napisano 2 Września 2016 Udostępnij Napisano 2 Września 2016 A co powiecie o SR Auron? Sent from my Letv X500 using Tapatalk Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
piciu256 Napisano 2 Września 2016 Udostępnij Napisano 2 Września 2016 nima Tapnięte z mojego Mi3. jeśli napisałem coś dziwnego to wina autokorekty. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ACTIVIA Napisano 2 Września 2016 Udostępnij Napisano 2 Września 2016 Auron jest konkretnym amorkiem, natomiast autorowi tematu zależy na blokadzie a Aurony tego nie mają, zaś wersji (RL-RC) z blokadą to nie ściągają Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marcin_ostrów Napisano 2 Września 2016 Udostępnij Napisano 2 Września 2016 Zapytać czy wysyłają do Polski i po problemie http://bikemarkt.mtb-news.de/article/740391-rock-shox-reba-rl-29-100mm-solo-air-oneloc-remote-lockout-maxle-lite-15mm-thru-axle M Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
montell81 Napisano 2 Września 2016 Autor Udostępnij Napisano 2 Września 2016 Sterówka w tej Rebie ma 17 cm więc trochę mało. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
barbapapa11 Napisano 4 Września 2016 Udostępnij Napisano 4 Września 2016 m.ebay.pl/itm/Federgabel-ROCK-SHOX-REBA-RL-100mm-29-477-/371694167037?nav=SEARCH Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
montell81 Napisano 4 Września 2016 Autor Udostępnij Napisano 4 Września 2016 Ta Reba odpada bo nie ma taperowanej sterów. Moja decyzja padła jednak na Axona. Dziękuję wszystkim za pomoc. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
montell81 Napisano 8 Września 2016 Autor Udostępnij Napisano 8 Września 2016 Dotarł Axon od Activii Jeszcze nie jeżdżony więc opinii wydać nie mogę. Na pierwszy rzut oka wygląda ok. Wagowo z osią i manetką (z nieprzyciętą sterówką) wynosi 1738 gr więc zacnie. Temat do zamknięcia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.