Lovesport Napisano 27 Lipca 2016 Udostępnij Napisano 27 Lipca 2016 (edytowane) WItam. od 3 tygodni posiadam rower Kross evado 3.0 Z roweru nie jestem do końca zadowolony dlatego też myślę nad jego sprzedażą. Rower zakupiłem przez allegro za 1550zł w rozmiarze ramy M(19'). Jest on na mnie trochę a mały i to też wpływa na moją dezycję. Wymieniłem w nim mostek na dłuższy dzięki czemu wyższa osoba będzie mogła na nim podróżować z komfortem ale mnie to do końca nie zadowala. CHciałbym go sprzedać za min. 1500zł. Interesuje mnie wymiana za evado 4.0 Myślicie że ktoś może dać mi za niego 1500zł? Z góry dzięki i pozdro. Ps. przebieg roweru około 110km. Edytowane 27 Lipca 2016 przez Lovesport Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
alagor96 Napisano 27 Lipca 2016 Udostępnij Napisano 27 Lipca 2016 Może znajdzie się jakiś idiota, ale wątpię, czemu ktoś ma kupować używany rower za cenę nowego? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lovesport Napisano 27 Lipca 2016 Autor Udostępnij Napisano 27 Lipca 2016 (edytowane) Hmm. No niby tak ale rower ten od producenta kosztuje 1900zl. Na olx sa takie po 1600 a używane. Zawsze mogę powiedzieć ze był to prezent i nie wiem ile kosztował. A rower jest w bdb stanie. Ps. Oryginalny mostek tez posiadam. Edytowane 27 Lipca 2016 przez Lovesport Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lovesport Napisano 28 Lipca 2016 Autor Udostępnij Napisano 28 Lipca 2016 Wypowie się ktoś jeszcze? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jerry6 Napisano 28 Lipca 2016 Udostępnij Napisano 28 Lipca 2016 Wystaw na OLX może ktoś się skusi jak nie to obniżaj cenę stopniowo. Na Allegro jest nowy Kross evado 3.0 za 1399zł i pełno w przedziale 1500zł-1600zł z darmową wysyłką. Wiec szansa marna, że ktoś to kupi za 1500zł. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lovesport Napisano 28 Lipca 2016 Autor Udostępnij Napisano 28 Lipca 2016 A no właśnie. Niżej niż 1450 chyba mi się nie opłaca sprzedawać. Byłbym za bardzo na straty. Dzięki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
alagor96 Napisano 28 Lipca 2016 Udostępnij Napisano 28 Lipca 2016 Pytanie jaki rocznik, bo na stronie krossa jest cena za najnowszy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lovesport Napisano 28 Lipca 2016 Autor Udostępnij Napisano 28 Lipca 2016 A no mój to 2015 niestety. Kurczę chyba sam sobie spokój bo nie doloze 500zl do 4.0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jerry6 Napisano 29 Lipca 2016 Udostępnij Napisano 29 Lipca 2016 Wystawić zawsze możesz, na OLX nic to Cię nie kosztuje a nuż komuś będzie pasować rower w takiej cenie. Nie sprzeda się trudno, a jak pójdzie będziesz miał kasę na 4.0. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi