andrzejnl Napisano 27 Lipca 2016 Udostępnij Napisano 27 Lipca 2016 witam.mam pytanie.jak wygladaja szlaki w beskidach.da sie tam pojezdzić na crossie czy raczej mtb? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
atizylak Napisano 27 Lipca 2016 Udostępnij Napisano 27 Lipca 2016 Pewnie od biedy się da ale na mtb będzie dużo lepiej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
detonator Napisano 27 Lipca 2016 Udostępnij Napisano 27 Lipca 2016 Znajdziesz sporo fajnych dróg pod crossa np w rejonie Krempnej, ale zdecydowanie lepiej na MTB ( będzie bardziej uniwersalnie ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wojtasin Napisano 28 Lipca 2016 Udostępnij Napisano 28 Lipca 2016 Coś tam dla siebie dasz radę znaleźć - https://www.flickr.com/photos/99033010@N04/albums/72157669713696976 Trasę Cyklokarpat, która przebiegała w okolicach Krosna da radę przejechać spokojnie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
szy Napisano 2 Sierpnia 2016 Udostępnij Napisano 2 Sierpnia 2016 Jeśli krajoznawczo, bez ruszania na szlaki w wyższych partiach, to będzie w najgorszym razie tak: ... a więc na pewno do poradzenia sobie. Nawet opon specjalnie crossowych nie mam, bo zwykłe marathony 1.6. Szy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fala77 Napisano 23 Września 2016 Udostępnij Napisano 23 Września 2016 Bez przesady z tym MTB.Ja rozumiem że kolega jedzie pozwiedzać.Nie ekstremalnie poszaleć na szlakach uphill i downhill.Trzeba tylko wcześniej dokładnie przeanalizować na mapie oraz internecie wzniesienia oraz trudności (właściwie czy nie zaskoczą nas głazy,otwarte rzeki itd.)i w drogę.Jak się nie będzie dało przejechać to się chwile podprowadzi.Mnie też ostrzegano np. że Świeradów Zdrój tylko pod MTB.Tymczasem okazało się 6 dni wspaniałej jazdy po szlakach Polski i Czech łącznie z trzema singieltrakami. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fotofx Napisano 23 Września 2016 Udostępnij Napisano 23 Września 2016 Pomiędzy crossem , a MTB zasadnicza różnica będzie w geometrii ramy i skoku amortyzatora , gdzie przy turystycznej jeździe może to wyjść nawet na korzyść crossa ze względu na wygodniejszą pozycję jazdy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.