Keczapeq Napisano 27 Lipca 2016 Udostępnij Napisano 27 Lipca 2016 Siemka mam pytanko czy da sie cos zrobic z mocowaniem do przerzutki czyli to co sie do haczyka przymocowuje albo czy da rade na gwarancje ja jechalem po prostu strzelilo i kaput jestem zielony w tych sprawach wiec prosze dokladnie to wyjasnic. Z gory dzieki. Pozdrowionka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Charvel Napisano 27 Lipca 2016 Udostępnij Napisano 27 Lipca 2016 A jak inaczej chciałbyś to załatwić? Poprzez pisanie na forum? Tak czy siak czeka Cię wizyta w serwisie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Keczapeq Napisano 27 Lipca 2016 Autor Udostępnij Napisano 27 Lipca 2016 Damn myslalem ze cos sie z tym zrobi ale dobra Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcin9 Napisano 27 Lipca 2016 Udostępnij Napisano 27 Lipca 2016 Złamany hak? Jeśli tak to do wymiany Daj jakieś zdjęcie bo bez tego będzie ciężko pomóc. Dobrze by było gdybyś podał też model roweru Ps. Popraw temat [] http://www.forumrowerowe.org/topic/9018-zasady-pisania/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Charvel Napisano 27 Lipca 2016 Udostępnij Napisano 27 Lipca 2016 Jeszcze raz - co ma wnieść dyskusja na forum o tym co się popsuło i co trzeba naprawić. Sam tego nie naprawi, więc i tak i tak czeka go wizyta w serwisie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcin9 Napisano 27 Lipca 2016 Udostępnij Napisano 27 Lipca 2016 Sam nie da rady haka wymienić? Jeśli nie chcesz pomóc to się nie wypowiadaj.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
grande1970 Napisano 27 Lipca 2016 Udostępnij Napisano 27 Lipca 2016 wymienić hak pewnie da rady ale urwanego nie da rady naprawić, ot cała różnica Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi