Lyth Napisano 12 Września 2006 Udostępnij Napisano 12 Września 2006 Witam! Planuje kupić rękawiczki z pełnymi palcami ze względu na to, że nieraz moje grip shifty obcierają mi kciuki, a na dodatek teraz ręce mi strasznie marzną. Myślałem o rękawiczkach Dartmoor X-Ray i chciałbym zapytać kogoś kto je ma, czy mają dobrą wentylacje, bo później gdy chciałbym jeździć w nich gdy będzie ciepło nie chcę mieć spoconych rąk. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mmmak Napisano 17 Września 2006 Udostępnij Napisano 17 Września 2006 posiadam bardzo wygodne, maja poduszki od wewnetrznej strony za te cene warto, tyle ze w pierwszej parze odrazu oderwał sie rzep, wiec musiałem je wymienic teraz uzytkuje je jakies 2 miech i sprawuja sie swietnie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Misiek^^ Napisano 17 Września 2006 Udostępnij Napisano 17 Września 2006 Również posiadam i szczerze polecam... 2 razy te poduszki wymienione w poście powyżej uratowały mi ręce przed odrapaniami Ręce nie pocą się bardzo - są lekko wilgotne. Testowałem jeszcze rękawiczki AXO: http://allegro.pl/item127999124_dobra_cena...niej_o_40_.html I w prawdzie wentylację mają lepszą ale Dartmoory wydały mi się bardziej wytrzymałe, więc je kupiłem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wesoly Napisano 17 Września 2006 Udostępnij Napisano 17 Września 2006 dopinam sie do pytania bo rowniez chce sie zaopatrzyc w xray'e z tym ze waham sie pomiedzy nimi a 661 comp ktore beda lepsze wytrzymalsze bardziej przewiewne, etc..? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Karbon Napisano 21 Września 2006 Udostępnij Napisano 21 Września 2006 Mam je i na razie sprawują się nieźle. Nie wiem czy nie wygłupiam się jeżdząc w nich teraz, bo chłodno na razie nie jest, ale korbę już oszpeciłem o kożeń. Nie chciałbym uszkodzić tak swoich dłoni. Na dłoniach leżą dobrze. Nigdzie mie nie uciskają. Trzeba się od razu pozbyć metki ze środka. Poduszeczki na górze rękawiczek są dość ostre i dają świetną przyczepność do chwytów. Te niby silikonowe paski na palcach pod dźwignie hamulcowe już gorzej trzymają, ale i tak hamuje się pewnie. Nie ma się do czego przyczepić na razie. W rozmiarze L ważą 102 gramy komplet Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.