fazik352 Napisano 26 Lipca 2016 Udostępnij Napisano 26 Lipca 2016 Witam, dostałem od znajomego koła wraz z oponami na szosę o rozmiar większe od tych których używałem w swoim krossie(Wcześniej były 26, teraz dostałem 27 cali). Mieszczą się oczywiscie w widełkach, jednak jest problem z hamulcami, gdyż szczęki nie dostają do obręczy koła, nawet jeśli podniosę je maksymalnie do góry. Mam do was następujące pytanie. Czy jest możliwosc zakupienie zestawu hamulcowego z większym zakresem ruchu szczękami w pionie?? Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 26 Lipca 2016 Udostępnij Napisano 26 Lipca 2016 No przecież to inny rozmiar koła, to nie ma prawa działać... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fazik352 Napisano 26 Lipca 2016 Autor Udostępnij Napisano 26 Lipca 2016 Zdaję sobie z tego sprawe, że nie ma prawa działać, jednak pytam się czy jest możliwość zakupić hamulce o większym rozstawie szczęk. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 26 Lipca 2016 Udostępnij Napisano 26 Lipca 2016 O ile dobrze liczę to jest prawie 4 cm różnicy, nie ma takiej możliwości Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ychu Napisano 26 Lipca 2016 Udostępnij Napisano 26 Lipca 2016 Nie ma , przy tarczach taki zabieg by przeszedł , ale przy szczekach już nie. Wysłane z mojego SM-G361F przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fazik352 Napisano 26 Lipca 2016 Autor Udostępnij Napisano 26 Lipca 2016 OK, dzięki Panowe za pomoc. Brakuje gdzieś 2cm. Będe musiał wyrzucić oponki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.