Hej, poszukuje roweru MTB dla brata (~185cm, 80kg) do około 1300zł. Obecnie jeździ na wieloletnim rowerze z supermarketu, albo pożycza ode mnie Cube'a. Raczej nie sądze, że zrobił więcej jak 500-600 km rocznie, więc nie musi to być nie wiadomo jaka maszyna. Trochę poszperałem i wybór zawęziłem do: - kross hexagon x2 - plus, że jest na miejscu w sklepie i będzie można stargować trochę cene, ale jak zacząłem czytać forum to troche mnie zraziło do tego roweru,
- kands energy 1200-1300
- romet rambler 3.0
- karbon racing x/r 15
Który z tych rowerów najlepiej się sprawdzi i nie będzie trzeba przy nim notorycznie dłubać? Oraz jakie jest wasze doświadczenie w przypadku zamawiania rowerów przez internet? Warto zadzwonić wcześniej do sklepu i targować cenę przez telefon?
Pytanie
Gość Paweł
Hej, poszukuje roweru MTB dla brata (~185cm, 80kg) do około 1300zł. Obecnie jeździ na wieloletnim rowerze z supermarketu, albo pożycza ode mnie Cube'a. Raczej nie sądze, że zrobił więcej jak 500-600 km rocznie, więc nie musi to być nie wiadomo jaka maszyna. Trochę poszperałem i wybór zawęziłem do:
- kross hexagon x2 - plus, że jest na miejscu w sklepie i będzie można stargować trochę cene, ale jak zacząłem czytać forum to troche mnie zraziło do tego roweru,
- kands energy 1200-1300
- romet rambler 3.0
- karbon racing x/r 15
Który z tych rowerów najlepiej się sprawdzi i nie będzie trzeba przy nim notorycznie dłubać? Oraz jakie jest wasze doświadczenie w przypadku zamawiania rowerów przez internet? Warto zadzwonić wcześniej do sklepu i targować cenę przez telefon?
Dzięki za odpowiedzi i pozdrawiam!
0 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.