Skocz do zawartości

[Zaplatanie kół] Poznań

micropoint

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Cześć

Szukam miejsca w Poznaniu lub bliskiej okolicy gdzie przede wszystkim dobrze (dopiero potem szybko i tanio) zaplatają koła.

www.serwis-rowerowy.eu niestety już nie istnieje

pozdrawiam

Napisano

Jeszcze Colex na Dąbrowskiego na ich stronie masz cennik coś chyba koło 50zł. Na Jackowskiego 22 to muszę zobaczyć mieszkam blisko i nie widziałem nigdy tam serwisu. Rybczyński też dobra firma sprawdź sobie te dwa punkty.

Napisano

Dzięki skontaktuje się. Jest jeszcze Rybczyński. Gdzieś na forum widziałem że kilka osób poleca ich do kół.

Też niedawno potrzebowałem złożyć kółko na tył.Szukałem w lokalnym serwisach, internetowych(wojczal bike) itp.

Padło w końcu na daveo.Koło przejechało już około 1500km(może więcej), zaliczyło trasy downhillowe, single tracki, błota, szosę, wszystko co możliwe i kręci się jak nowe.

Napisano

Też niedawno potrzebowałem złożyć kółko na tył.Szukałem w lokalnym serwisach, internetowych(wojczal bike) itp.

Padło w końcu na daveo.Koło przejechało już około 1500km(może więcej), zaliczyło trasy downhillowe, single tracki, błota, szosę, wszystko co możliwe i kręci się jak nowe.

Ale to daveo jest troche dalej niż w okolicach Poznania :) Szukam czegoś nieco bliżej :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...