micropoint Napisano 26 Lipca 2016 Napisano 26 Lipca 2016 Cześć Szukam miejsca w Poznaniu lub bliskiej okolicy gdzie przede wszystkim dobrze (dopiero potem szybko i tanio) zaplatają koła. www.serwis-rowerowy.eu niestety już nie istnieje pozdrawiam
siwy1973 Napisano 26 Lipca 2016 Napisano 26 Lipca 2016 bikepath ??? na jezycach , jackowskiego 22 http://bikepath.pl/serwis/ nie wiem jak ale wiem ze robią
micropoint Napisano 26 Lipca 2016 Autor Napisano 26 Lipca 2016 daveo.pl lepiej nie widzę Dzięki skontaktuje się. Jest jeszcze Rybczyński. Gdzieś na forum widziałem że kilka osób poleca ich do kół.
Marcin86Poznan Napisano 26 Lipca 2016 Napisano 26 Lipca 2016 Jeszcze Colex na Dąbrowskiego na ich stronie masz cennik coś chyba koło 50zł. Na Jackowskiego 22 to muszę zobaczyć mieszkam blisko i nie widziałem nigdy tam serwisu. Rybczyński też dobra firma sprawdź sobie te dwa punkty.
micropoint Napisano 26 Lipca 2016 Autor Napisano 26 Lipca 2016 No colex mam najbliżej pracy ale nie mam do nich zaufania. Korzystam tylko jak muszę.
Marcin86Poznan Napisano 26 Lipca 2016 Napisano 26 Lipca 2016 W sumie kiedyś koleś odbierał rower z serwisu i zaraz wrócił bo zapomnieli wycentrować koła więc faktycznie chyba źle Ci poleciłem. Rybczyński też niedaleko ogrodów więc można podjechać.
Mieteczek Napisano 26 Lipca 2016 Napisano 26 Lipca 2016 Dzięki skontaktuje się. Jest jeszcze Rybczyński. Gdzieś na forum widziałem że kilka osób poleca ich do kół. Też niedawno potrzebowałem złożyć kółko na tył.Szukałem w lokalnym serwisach, internetowych(wojczal bike) itp. Padło w końcu na daveo.Koło przejechało już około 1500km(może więcej), zaliczyło trasy downhillowe, single tracki, błota, szosę, wszystko co możliwe i kręci się jak nowe.
Marcin86Poznan Napisano 26 Lipca 2016 Napisano 26 Lipca 2016 Przejrzałem ich stronkę i skoro zajmują się tylko oponami, felgami, szprychami i wszystkim z tym związane to chyba na pewno nikt lepiej tego nie zrobi.
micropoint Napisano 27 Lipca 2016 Autor Napisano 27 Lipca 2016 Też niedawno potrzebowałem złożyć kółko na tył.Szukałem w lokalnym serwisach, internetowych(wojczal bike) itp. Padło w końcu na daveo.Koło przejechało już około 1500km(może więcej), zaliczyło trasy downhillowe, single tracki, błota, szosę, wszystko co możliwe i kręci się jak nowe. Ale to daveo jest troche dalej niż w okolicach Poznania Szukam czegoś nieco bliżej
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.