Gość Robert Napisano 26 Lipca 2016 Napisano 26 Lipca 2016 Witam Proszę o radę, a mianowicie chciałbym sprzedać swój trenażer rowerowy Minoura v270, praktycznie mało używany, stan bardzo dobry. Pytanie - ile powinienem za niego sobie zażyczyć? Kupiony chyba 4 lata temu o ile mnie pamięć nie myli za 850 zł. Ile dziś jest wart? Z góry dzięki za jakiekolwiek wskazówki. Ps. Świetne forum.
BIkeislive Napisano 28 Lipca 2016 Napisano 28 Lipca 2016 Ciężko powiedzieć bo może być warty zarówno 300 jak i 400 lub 200zł,zależy od jego stanu faktycznego. Najlepiej byłoby zerknąć po ile chodzą te modele na portalach aukcyjnych i wtedy masz ogląd na sprawę jakiej kwoty możesz oczekiwać.
Gość Robert Napisano 28 Lipca 2016 Napisano 28 Lipca 2016 No właśnie o to chodzi, że od dłuższego czasu nie ma tego modelu w używkach na różnego rodzaju aukcjach. Dlatego też nie chciałbym zaniżyć ceny na wstępie. Poza tym mój sprzęt jest w bardzo dobrym stanie w przeciwieństwie do wielu podobnych, które obserwuję na różnego rodzaju sprzedażowniach, tylko że inne modele. A więc powyżej 400 zł już nie wyciągnę?
Rocky98 Napisano 28 Lipca 2016 Napisano 28 Lipca 2016 Ile dziś jest wart? Tyle ile zapłaci za niego kupujący.
AirWheelPolska Napisano 13 Września 2016 Napisano 13 Września 2016 Taka odpowiedź najbardziej tutaj pasuje. Może wystaw rower jako pierwszy np: właśnie na portalu aukcyjnym za określoną cenę. Jeżeli rower ma 4 lata to daj 400zł do negocjacji albo 450 i zobaczysz jaki będzie odzew. Nikt nie doradzi niczego innego, takie jest moje zdanie.
Pytanie
Gość Robert
Witam
Proszę o radę, a mianowicie chciałbym sprzedać swój trenażer rowerowy Minoura v270,
praktycznie mało używany, stan bardzo dobry.
Pytanie - ile powinienem za niego sobie zażyczyć?
Kupiony chyba 4 lata temu o ile mnie pamięć nie myli za 850 zł.
Ile dziś jest wart?
Z góry dzięki za jakiekolwiek wskazówki.
Ps. Świetne forum.
4 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.