dircik Napisano 25 Lipca 2016 Udostępnij Napisano 25 Lipca 2016 Mam problem z osią qr20 w moim rockshox argyle 409. Kupiłem rower z tym amortyzatorem przed zima i nie miałem jeszcze okazji ściągać przedniego koła. Jak poluzuje szybkozamykacz to oś ani drgnie, gdy całkiem go wyciągne i potłuke delikatnie młotkiem także się nie rusza. Czy można po tym bić mocniej? Jak mocno powinien być zaciśnięty ten szybkozamykacz, pytam ponieważ jak go luzowałem to skręcony był bardzo lekko. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 25 Lipca 2016 Udostępnij Napisano 25 Lipca 2016 Z QR20 nie miałem osobiście do czynienia ale widziałem na materiałach. Czy ona przypadkiem nie ma po jednej stronie gwintu i nie trzeba jej wykręcić? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
radziuGD Napisano 26 Lipca 2016 Udostępnij Napisano 26 Lipca 2016 Ma gwint, otwierasz zamykacz i wykręcasz oś. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dircik Napisano 26 Lipca 2016 Autor Udostępnij Napisano 26 Lipca 2016 Dobra już wiem, miałem oberwaną tę część osi gdzie trzeba ja odkręcić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi