Dataszekk Napisano 25 Lipca 2016 Udostępnij Napisano 25 Lipca 2016 Witam,mam problem z tylnim hamulecem.Można byłoby to naprawić we własnym zakresie czy lepiej oddać do serwisu ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ychu Napisano 25 Lipca 2016 Udostępnij Napisano 25 Lipca 2016 Przecież wystarczy spiąć hamulec. Odsuwasz tą gumkę , ściskasz oba ramiona do siebie i wkładasz "ten metal" w prowadnicę w lewym ramieniu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dataszekk Napisano 25 Lipca 2016 Autor Udostępnij Napisano 25 Lipca 2016 Spiołem,ale nadal nie hamuje.Znaczy klocki hamulcowe się zaciskają,ale tak słabo że to nic nie daje :/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
turysta Napisano 25 Lipca 2016 Udostępnij Napisano 25 Lipca 2016 To naciągnij linkę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dataszekk Napisano 25 Lipca 2016 Autor Udostępnij Napisano 25 Lipca 2016 Dobra już wiem,okazało się,że linka na samym końcu jest strzępiona i trzeba ją wymienić Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.