Xellon Napisano 12 Września 2006 Udostępnij Napisano 12 Września 2006 Siemka Mam Zamiar Kupić Buty Spd Do Dyspozycji Mam 340zł Co Byście w Tej Cenie Doradzili ?? Pozdr. Xellon Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
renko Napisano 12 Września 2006 Udostępnij Napisano 12 Września 2006 cos wiecej? sportowe czy turystyczne? jesli sportowe, to moge chwalic te, ktore mam (zwlaszcza, ze mozna je dostac o 100 zl taniej.). moze tez uda sie dostac za taka cene sidi bullet. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tobo Napisano 12 Września 2006 Udostępnij Napisano 12 Września 2006 do turystyki - shimano 3/4 do kostki. nie pamietam oznaczenia ale shimano robi tylko dwa modele - ten kosztuje ok 270 zl drugi jest duzo drozszy ok 500 ale nie chodzi o ten tylko o tanszy. jesli chodzi o sciganie - shimano 180 (takie oznaczenie liczbowe jest w nazwie) dwa rzepy i klamra, kolce. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Xellon Napisano 12 Września 2006 Autor Udostępnij Napisano 12 Września 2006 Mają To Być Sportowe Sorki Zapomniałem Napisać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adamicki Napisano 12 Września 2006 Udostępnij Napisano 12 Września 2006 To pewnie Shimano SH-181B. Mam takie od kilku dni, póki co wporząsio, chociaż trochę cisną w nogi. Plus to klamra. (Wreszcie pozbyłem się lipnych sznurowadeł! ) Kupione w Centrum Rowerowym z odbiorem osobistym. Cena 339zł. Ale dzisiaj u Arnika widziałem, SH-181 (bez B ) za 318zł. Na zdjęciu identyczne, jak moje, ale nie wiem czy to tylko pomyłka, czy cuś. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
renko Napisano 13 Września 2006 Udostępnij Napisano 13 Września 2006 zastanawialem sie powaznie nad tymi shimano, ale na mtbr w 90% testow ludzie pisza o polamanych klamrach. to mnie odstraszylo. komus z was juz pekla? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kkkkk Napisano 14 Września 2006 Udostępnij Napisano 14 Września 2006 ja od paru dni uzywam specialized mtb , sa zapianane na rzepy , smialo moge je polecic maja sztywna podeszwe i do chodzenia za bardzo sie nie nadaja , dobrze trzyjmaja noge , protektor wykonany z miekkiej gumy wiec pewnie szybko sie posciera , ale jak na razie dla mnie bomba , a cena ok 240 zl. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rainier Napisano 14 Września 2006 Udostępnij Napisano 14 Września 2006 ja od paru dni uzywam specialized mtb , sa zapianane na rzepy , smialo moge je polecic maja sztywna podeszwe i do chodzenia za bardzo sie nie nadaja , dobrze trzyjmaja noge , protektor wykonany z miekkiej gumy wiec pewnie szybko sie posciera , ale jak na razie dla mnie bomba , a cena ok 240 zl. też polecam te buty, zapinane na 3 rzeby co ważne, i mają super wentylacje, w tej cenie najleprze buty Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adamicki Napisano 14 Września 2006 Udostępnij Napisano 14 Września 2006 zastanawialem sie powaznie nad tymi shimano, ale na mtbr w 90% testow ludzie pisza o polamanych klamrach. to mnie odstraszylo. komus z was juz pekla? Serio? Dlaczego nikt mnie wcześniej nie uprzedził? W razie czego będę reklamował. Gwarancja w końcu jest. A póki co wszystko w porządku. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bizon Napisano 15 Września 2006 Udostępnij Napisano 15 Września 2006 Mam też specialized mtb .Sztywne buty wentylacja dobra ,rzepy dość kiepskie po roku użytkowanie musiałem je wypruć i nowe wstawic .Poza tym podeszwa jest zmasakrowana dużo uszczerbków w protektorze ,z tyłu buta coś z gabka się stało ,opadła w dół ,dziwne uczucie jak się chodzi i do tego noga się nie trzyma tak jak powinna.Nie kupiłbym ich drugi raz i nie polecma ich .Ciężko coś polecić bo wcześniej miałem tylko diadory i tez nie byłem z nich zadowolony. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Xellon Napisano 15 Września 2006 Autor Udostępnij Napisano 15 Września 2006 Hmm...mam na oku wlaśnie buty diadory i się zastanawiam czy jednak nie wziąć Sidi Bullet :)A Te Diadora To TeamRacer Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bialykom Napisano 15 Września 2006 Udostępnij Napisano 15 Września 2006 dla mnie bullety sa swietne. lekkie, bardzo dobra wentylacja i wygladaja super ;] przejechalem w nich ponad 3k i nic zlego z nimi sie nie dzieje. podeszwa w bardzo dobrym stanie, rzepy swietnie trzymaja. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Xellon Napisano 15 Września 2006 Autor Udostępnij Napisano 15 Września 2006 Byłem w Sklepie i Wybrałem Sidi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.