Skocz do zawartości

[pogadajmy] zdanie testów teoretycznych na kat. b

Extraks

Rekomendowane odpowiedzi

Akurat dziś zdawałem egzamin teoretyczny na kat. A. Zdobyłem 71 na 74 punktów. 

Płytę z pytaniami dostałem ze szkoły jazdy. Przerobienie wszystkich pytań zajęło mi jakieś +- 5 godzin. 

Z tym, że ja mam już kat. B od wielu lat, trochę mi było łatwiej zdać test teoretyczny.

Czy aż tak trudno? Na sali było 15 osób, 3 nie zaliczyły.

Zdawałem niecałe dwa lata temu, zdałem za pierwszym razem. Przerobiłem wszystkie pytania z płyty i jeszcze jakiejś polecanej strony, ale zapomniałem jak się nazywa. Wystarczy umieć myśleć i przyzwyczaić do specyfiki pytań, i da radę bez problemu zdać. I, co oczywiste, znać tą teorię.

Zdawałem niecałe dwa lata temu, zdałem za pierwszym razem. Przerobiłem wszystkie pytania z płyty i jeszcze jakiejś polecanej strony, ale zapomniałem jak się nazywa. Wystarczy umieć myśleć i przyzwyczaić do specyfiki pytań, i da radę bez problemu zdać. I, co oczywiste, znać tą teorię.

No właśnie mam już płytę, ale okazuje się że część pytań jest nieaktualnych.

Jak na razie załozyłem konto i zapłaciłem 18 zł na Ltestach: http://www.ltesty.pl/

Przerobiłem trochę i już widze, że trzeba wkuć niektóre pytania, wprawdzie ze zrozumieniem ale wkuć.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...