Extraks Napisano 25 Lipca 2016 Udostępnij Napisano 25 Lipca 2016 Jak się rozmawia ze znajomymi którzy nie tak dawno zdawali prawko - to każdy narzeka na te testy teoretyczne. Rzeczywiście jest tak źle? Ktoś zdawał? Trudno zdać? Ile czasu poświęciliście na naukę? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
turysta Napisano 25 Lipca 2016 Udostępnij Napisano 25 Lipca 2016 Akurat dziś zdawałem egzamin teoretyczny na kat. A. Zdobyłem 71 na 74 punktów. Płytę z pytaniami dostałem ze szkoły jazdy. Przerobienie wszystkich pytań zajęło mi jakieś +- 5 godzin. Z tym, że ja mam już kat. B od wielu lat, trochę mi było łatwiej zdać test teoretyczny. Czy aż tak trudno? Na sali było 15 osób, 3 nie zaliczyły. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Piter233 Napisano 25 Lipca 2016 Udostępnij Napisano 25 Lipca 2016 Zdawałem niecałe dwa lata temu, zdałem za pierwszym razem. Przerobiłem wszystkie pytania z płyty i jeszcze jakiejś polecanej strony, ale zapomniałem jak się nazywa. Wystarczy umieć myśleć i przyzwyczaić do specyfiki pytań, i da radę bez problemu zdać. I, co oczywiste, znać tą teorię. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcin9 Napisano 25 Lipca 2016 Udostępnij Napisano 25 Lipca 2016 Prawo jazdy zadawałem jakieś półtora roku temu. Teorie zdałem za drugim razem Za pierwszym 66/67 nie pamiętam dokładnie.. za drugim razem chyba 72 Miałem tą książkę sporo pytań powtórzyło się na egzaminie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
turysta Napisano 25 Lipca 2016 Udostępnij Napisano 25 Lipca 2016 Ja korzystałem z tych książek i pytań na CD http://detal.asgraf.pl/zestawy-szkoleniowe/4-zestaw-na-kat-a.htmlWiele pytań sie powtórzyło z tymi co były na egzaminie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Extraks Napisano 27 Lipca 2016 Autor Udostępnij Napisano 27 Lipca 2016 Zdawałem niecałe dwa lata temu, zdałem za pierwszym razem. Przerobiłem wszystkie pytania z płyty i jeszcze jakiejś polecanej strony, ale zapomniałem jak się nazywa. Wystarczy umieć myśleć i przyzwyczaić do specyfiki pytań, i da radę bez problemu zdać. I, co oczywiste, znać tą teorię. No właśnie mam już płytę, ale okazuje się że część pytań jest nieaktualnych. Jak na razie załozyłem konto i zapłaciłem 18 zł na Ltestach: http://www.ltesty.pl/ Przerobiłem trochę i już widze, że trzeba wkuć niektóre pytania, wprawdzie ze zrozumieniem ale wkuć. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.