yConrad Napisano 25 Lipca 2016 Napisano 25 Lipca 2016 witam koledzy mam taki problem próbowałem ostatnio odpowietrzyć swojej slxy, niestety przez brak doświadczenia ukruszyłem tłoczek przy próbie schowania go do środka gniazda zacisku , dzisiaj wymieniłem tłoczek i chciałem napełnić układ, zrobiłem wszystko jak trzeba tzn: klocki wyjęte - bloker włożony odpowietrznik w klamce wykręcony i wkręcona tam strzykawka do odpowietrznika w zacisku podłączona strzykawka z płynem odkręcam odpowietrznik i płyn nie chce za nic płynąć w stronę klamki... próbowałem poluzowywać przewód przy zacisku i tam jeszcze dochodzi olej ale dalej nie chce - co może być przyczyną? pomocy bo rowerek stygnie już od tygodnia... Cytuj
Ychu Napisano 25 Lipca 2016 Napisano 25 Lipca 2016 Zapchana klamka / przewód. Otwórz całą pokrywkę zbiorniczka i zobacz o jest. Spróbuj przedmuchać etc. Cytuj
yConrad Napisano 26 Lipca 2016 Autor Napisano 26 Lipca 2016 dzieki za pomysły ale problem juz rozwiazany - jednak minimalnie za mało otwierałem odpowietrznik przy zacisku... Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi