patryk4x Napisano 24 Lipca 2016 Napisano 24 Lipca 2016 Konkretnie chodzi mi o to, że od jakiegoś czasu 'schodzi' mi powietrze z opony i nie jestem pewny czy to jest przyczyną dziurawej dętki albo opony. Bo nie jestem pewny czy ten rower posiada same 'kola' czy z dętkami. ROWER: ROWER GÓRSKI MTB ROCKRIDER 340 B'TWIN
Mod Team safian Napisano 24 Lipca 2016 Mod Team Napisano 24 Lipca 2016 Z całą pewnością posiada dętki. Z całą pewnością wystarczy wymiana dętki po uprzednim sprawdzeniu, że w środku opony nadal nie ma czegoś, co mogłoby ją przebić.
cervandes Napisano 24 Lipca 2016 Napisano 24 Lipca 2016 Nie ten dział. "Tylnia" - jak już to tylna! // Poprawione (Safian) Wyjmujesz dętkę, pompujesz, wkładasz pod wodę i szukasz miejsca gdzie uciekają bąbelki. Suszysz, kleisz, składasz.
patryk4x Napisano 24 Lipca 2016 Autor Napisano 24 Lipca 2016 Z całą pewnością posiada dętki. Z całą pewnością wystarczy wymiana dętki po uprzednim sprawdzeniu, że w środku opony nadal nie ma czegoś, co mogłoby ją przebić. Dziękuje za odpowiedź.
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.