DuzyMarek Napisano 12 Września 2006 Napisano 12 Września 2006 Siemanko, tej . Niedawno przestał mi działać licznik, tzn. nie dociera do niego żaden sygnał z koła. Magnes i odbiornik są sprawne, bo słychać takie "tyk" jak się mijają. Tak więc przyczyn szukam albo w liczniku albo gdzieś na kablu. No i tak sobie wymysliłem, że gdyby był tu ktoś, kto ma licznik VDO to bym do niego podjechał i przełożył komputerki i ustalił czy winny jest komputerek czy kable. Więc jak? Ktoś mi pomoże, tej?
Andrew18 Napisano 14 Września 2006 Napisano 14 Września 2006 Jak nikt z twoich kumpli nie ma VDO to mozesz wyprobowac z innymi licznikami bo zasada dzialanie ta sama wazne zeby tylko podlaczyc elektrody ///EDIT zawsze też możesz przecież podskoczyć do jakiegoś sklepu rowerowego, porzyczyć licznik na chwilę zakręcić kołem i już myślę że powinni porzyczyć ci na chwilę licznik
DuzyMarek Napisano 15 Września 2006 Autor Napisano 15 Września 2006 Prawdopobonie tak zrobię, bo jednak bez licznika to tak jakoś smutno się jeździ...
nikodem Napisano 23 Listopada 2006 Napisano 23 Listopada 2006 ja mam VDO ale też mi nie dział, coś z kablem jest
DuzyMarek Napisano 5 Kwietnia 2007 Autor Napisano 5 Kwietnia 2007 Tyle przejechanych km bez licznika, a okazało się, że naprawa kabelka zajęła mi z grubsza 15 minut . Tym samym temat uznaję za nieaktualny, a jak ktoś będzie miał problemy ze swoim VDO to służę radą .
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.