zibra Napisano 24 Lipca 2016 Udostępnij Napisano 24 Lipca 2016 Hej. Nie wiedziałem gdzie to napisać. Myślę o zakupie szosy i chciałem się dowiedzieć czy w Katowicach i okolicy istnieją wypożyczalnie takiego sprzętu. Najlepiej na weekend. Wystarczyłoby mi to do określenia czy to coś dla mnie czy nie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wymiennik Napisano 23 Sierpnia 2016 Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2016 Ja też się podpinam pod taką prośbę. Gdzie można wypożyczyć na kilka dni szosę/przełaj na Śląsku? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wojciecho Napisano 28 Sierpnia 2016 Udostępnij Napisano 28 Sierpnia 2016 Chorzów -Twomark Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Baza Napisano 28 Sierpnia 2016 Udostępnij Napisano 28 Sierpnia 2016 Z ciekawości ile u was liczą sobie za dobę i jaka jest kaucja? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.