pez11 Napisano 23 Lipca 2016 Napisano 23 Lipca 2016 Witam, tak jak w temacie - chciałbym dokonać sensownego "upgrade'u", ale niestety zupełnie nie orientuję się w temacie. Aktualnie mam to co było "stockowo" w Giant XtC Composite 29er 1 czyli: obręcze - GIANT P-XC2 29" piasty - GIANT Tracker szprychy - DT Competition Nie mam pojęcia ile toto waży, jak z jakością itp. Przy okazji chciałbym pozbyć się dętek - czyli raczej zmiana opon będzie wchodziła w grę - aktualnie "SCHWALBE Racing Ralph, 29x2.1" Performance, zwijane". Będę bardzo wdzięczny za pomoc. Pozdrawiam PS. 1000 pln to absolutny maks w chwili obecnej i jeśli zamknąłbym się w kwocie powiedzmy 700 PLN, to dla mnie robi to DUŻĄ różnicę.
Marcin9 Napisano 24 Lipca 2016 Napisano 24 Lipca 2016 Napisz do @@dawid, on zajmuje się składaniem kół.
malutki Napisano 24 Lipca 2016 Napisano 24 Lipca 2016 http://www.allegro.pl/ShowItem2.php?item=6323499874 tu masz przykładowy zestaw od daveo. Przypuszczam że można by jeszcze coś zmienić by zejść z ceną. na pewno warto wybrać dt350.
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.