Tariqe Napisano 23 Lipca 2016 Udostępnij Napisano 23 Lipca 2016 Czytałem trochę tematów o ustawianiu tych hayesów ale tam było wszystko o niehamowaniu, a tutaj mam taki problem, że ruchomy klocek jest zbyt blisko tarczy co nie pozwala mi na dobre wyregulowanie (nie wiem jak).Jak mam go oddalić od tarczy?(linką się nie da, wtedy go przyciąga jeszcze bardziej) Cienka jakość zdjęć bo robione cegłą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 23 Lipca 2016 Udostępnij Napisano 23 Lipca 2016 Dziwne, na fotkach wygląda jakby nie było śruby do regulacji. Mocowanie PM? Nie da się przesunąć całego zacisku? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tariqe Napisano 23 Lipca 2016 Autor Udostępnij Napisano 23 Lipca 2016 Mocowanie IS, nie da się przesunąć całego zacisku bo gdybym chciał to odkręcam go całego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 23 Lipca 2016 Udostępnij Napisano 23 Lipca 2016 To jest PM, nie mozesz przesunac kawalek? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tariqe Napisano 24 Lipca 2016 Autor Udostępnij Napisano 24 Lipca 2016 Odkręciłem i przykręciłem na nowo i chodzi pięknie, dzięki wielkie za pomoc! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 24 Lipca 2016 Udostępnij Napisano 24 Lipca 2016 Nie wiem jak w Hayes, ale na 99% jak w każdym innym hamulcu, otwór przez który przechodzi śruba w zacisku nie jest okrągły tylko owalny, dzięki temu masz możliwość regulacji Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tariqe Napisano 24 Lipca 2016 Autor Udostępnij Napisano 24 Lipca 2016 Dokładnie tak było, był lekko owalny i to pozwoliło go dobrze wyregulować. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi