eryk_wiking Napisano 12 Września 2006 Napisano 12 Września 2006 mają łożyska ceramiczne ślizgowe. mam je dostępne od ręki w sklepie stacjonarnym więc bez problemu z reklamacją w razie czego, tak w łapie to nawet spokojnie wyglądają. są one alternatywą dla Shimano 520 i sie waham właśnie bo nie wiem które lepsze ?
black rider Napisano 12 Września 2006 Napisano 12 Września 2006 moje skromne zdanie jest takie że jak dla mnie to ja bym brał Shimano 520 głównie dlatego ze to dośc sprawdzone pedały cena taka sama o ile nie mniejsza a szczerze przyznam że z tymi pedałami jeszcze sie nie spotkalem a tylko ceramiczne łożyska obiły mi się o uszy to chyba nie stosuje ich sie w innym popularnych pedałach w tej klasie poza tym reklamacja na allegro też nie jest duzą przeszkodą pod warunkiem zę kupujesz w większym sklepie a nie u prywatnej osoby pozdrawiam
kordzio Napisano 13 Września 2006 Napisano 13 Września 2006 Wydaje mi się, że te ślizgowe łożyska ceramicze to mało praktyczne będą, bo jak dla mnie będą się szybko zużywały i będzie je też trzeba często smarować, choć szczerze mówiąc to się na tym nie znam i nigdy nie spotkałem. To tylko moje przypuszczenia. Pozdrawiam!
tobo Napisano 13 Września 2006 Napisano 13 Września 2006 lozyska ceramiczne o ile sa dobrej jakosci to swietne lozyska. sa zakladane np w najwyzyszych modelach piast tune. lozysko ceramiczne - na tulei ceramicznej jest lub bylo w kolku wozka prowadzacego przerzutke tylna shimano xt. ja jednak wolalbym pedaly shimano. sprawdzone i bardzo bardzo dobre.
Mod Team Odi Napisano 14 Września 2006 Mod Team Napisano 14 Września 2006 Wydaje mi się, że te ślizgowe łożyska ceramicze to mało praktyczne będą, bo jak dla mnie będą się szybko zużywały i będzie je też trzeba często smarować, choć szczerze mówiąc to się na tym nie znam i nigdy nie spotkałem. To tylko moje przypuszczenia. Pozdrawiam! Po co właściwie napisałeś tego posta, skoro kompletnie nic z niego nie wynika?
Slawek_l_83 Napisano 15 Września 2006 Napisano 15 Września 2006 Jak nie masz kasy to kazde beda oki. wellgo i shimano to jest prawie to samo w niższych modelach!!!
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.