Orion_bbx Napisano 21 Lipca 2016 Udostępnij Napisano 21 Lipca 2016 (edytowane) Cześć! Mam do Was pytanie. Otóż jakiś czas temu wpadła w moje ręce ta rama - Radon ZR Team. Jej wielkość to bodajze 18", ale ręki uciąć sobie nie dam - jestem kompletnym amatorem. Zostawiłbym ją dla siebie, bo jest ładna i lekka, jednak ja chciałbym w przyszłości złożyć niedrogą szosę, a nie MTB... Jest w bardzo dobrym stanie, może nawet nieużywana, ale nie wiem - jak już mówiłem, amator. Jak myslicie, ile to może być warte? Pozdrawiam! PS. Czarne kropki na ramie to nie brud etc, a jedynie paprochy na matrycy mojego aparatu. Edytowane 21 Lipca 2016 przez Orion_bbx Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Orion_bbx Napisano 25 Lipca 2016 Autor Udostępnij Napisano 25 Lipca 2016 Up, jeśli mogę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
michalj2 Napisano 25 Lipca 2016 Udostępnij Napisano 25 Lipca 2016 to jest rama 26, 27,5 czy 29? Nowa lepsza rama Accent Peak 29 kosztuje jakies 650zl z gwarancja a ta twoja bez gwarancji i sterami 1 1/8 to moze za 300-400zl max byc warta. No i szosowki na tym nie zlozysz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gtb Napisano 25 Lipca 2016 Udostępnij Napisano 25 Lipca 2016 300-400 to dość optymistyczna wersja , ja bym obstawiał 200-250 , brak taperowanej główki i haka przerzutki mocno zaniża wartość tego egzemplarza. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi