tichy Napisano 12 Września 2006 Udostępnij Napisano 12 Września 2006 Witam. W przyszłym tygodniu (od poniedziałku do piątku) będę w Warszawie. Niestety bez roweru ... ale chętnie ustawię się na piwko czy co kto tam lubi. numer GG mam w profilu, JID i adres e-mailowy na moim blogu (url do tegoż jest w profilu). pozdrawiam. ps. oczywiście najlepiej ustawić się ,,publicznie'' tzn, w tym wątku. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ecia Napisano 12 Września 2006 Udostępnij Napisano 12 Września 2006 No, to już się zgłaszamy z Rycerzem w charakterze przewodników ! Z rowerem czy bez - może by tak po bikersku: pod Rurą ? Pozdrówko towarzyskie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tichy Napisano 12 Września 2006 Autor Udostępnij Napisano 12 Września 2006 może by tak po bikersku: pod Rurą ? Bardzo chętnie Jeśli wszystko dobrze pójdzie to będę w Warszawie przynajmniej 3 razy do roku. Następnym razem postaram się przyjechać z rowerem. pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ecia Napisano 12 Września 2006 Udostępnij Napisano 12 Września 2006 Zapraszamy ! Na pewno jakąś fajną traskę wspólnie zaliczymy - generalnie płasko tu i piaszczyście, ale, dzięki Mamie Naturze, jest Kampinos ... Moje GG również jest w profilu - czekam na kontakt (bywam niewidoczna), dogadamy się co do terminu piwnego (czy co kto tam lubi) spotkanka . Pozdrówko stoliczne Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tichy Napisano 14 Września 2006 Autor Udostępnij Napisano 14 Września 2006 [.....] czekam na kontakt (bywam niewidoczna), dogadamy się co do terminu piwnego (czy co kto tam lubi) spotkanka [.....] Odezwę się jak będę w Warszawie. Przyjeżdżam w niedzielę, ale dopiero w poniedziałek po południu będę wiedział kiedy i ile mam czasu. pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ecia Napisano 14 Września 2006 Udostępnij Napisano 14 Września 2006 OK, to czekamy ... Pozdrówko przedwstępne Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tichy Napisano 18 Września 2006 Autor Udostępnij Napisano 18 Września 2006 Witam. zajęcia mam do ok. 15, więc od mniej-więcej od 16:30 mam czas Nie odzywam się póki co na gg bo nie mam do niego dostępu. Gdybyście jutro mieli czas to jestem jak najbardziej za Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ecia Napisano 18 Września 2006 Udostępnij Napisano 18 Września 2006 OK - tel. poszedł na priv, zdzwońmy się jutro 11.00-12.00 . Powinniśmy już wiedzieć, jak z robotą u nas. Pozdrówko tuż tuż ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tichy Napisano 20 Września 2006 Autor Udostępnij Napisano 20 Września 2006 Fajnie się gadało, dzięki pozdrówko zadowolone. ps. Szuflad niestety nie jest fanem flesza -- powiedział mi właśnie że zabawą fleszem nie jest zainteresowany, ale jeśli chodzi o inne rzeczy to można porozmawiać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ecia Napisano 20 Września 2006 Udostępnij Napisano 20 Września 2006 OK, nie szkodzi . Powodzenia na sesji... i do następnego (już rowerowego) spotkanka ... Pozdrówko towarzyskie :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.