Ychu Napisano 20 Lipca 2016 Udostępnij Napisano 20 Lipca 2016 Cześć Natrafiłem na muzykę , która wpadła mi w ucho , ale track id nie jest w stanie jej rozpoznać. Może ktoś z Was będzie w stanie podać tytuł? https://drive.google.com/open?id=0B5PNiHHHbr9DZEs5d1lLaURYeEU Mogę w razie konieczności dać dłuższy fragment ( pochodzi z gry ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcin9 Napisano 20 Lipca 2016 Udostępnij Napisano 20 Lipca 2016 Wyskakuje komunikat że potrzebne jest pozwolenie... Daj ten plik jako publiczny. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ychu Napisano 20 Lipca 2016 Autor Udostępnij Napisano 20 Lipca 2016 Zawsze zapomnę... Teraz powinno być dobrze. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team adamos Napisano 20 Lipca 2016 Mod Team Udostępnij Napisano 20 Lipca 2016 Mogę w razie konieczności dać dłuższy fragment ( pochodzi z gry ) Daj dłuższy i przede wszystkim lepszej jakości. Poza tym, z jakiej to gry? Tak będzie łatwiej... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ychu Napisano 20 Lipca 2016 Autor Udostępnij Napisano 20 Lipca 2016 Daj dłuższy i przede wszystkim lepszej jakości. Poza tym, z jakiej to gry? Tak będzie łatwiej...Jak będę grał to nagram dłuższy. Splinter cell chaos teory, misja na statku , przy mostku kapitanskim - jak by co Wysłane z mojego SM-G361F przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcin9 Napisano 20 Lipca 2016 Udostępnij Napisano 20 Lipca 2016 Przesłuchaj to może znajdziesz.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Looser Napisano 20 Lipca 2016 Udostępnij Napisano 20 Lipca 2016 kesshin - resonance ... wisisz mi piwo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ychu Napisano 20 Lipca 2016 Autor Udostępnij Napisano 20 Lipca 2016 kesshin - resonance ... wisisz mi piwo O kurde , jak żeś to znalazł ? Piwo to kiedyś , aktualnie nie mogę , prowadzę rower Po za tym za daleko mamy. Już nagrałem dłuższy fragment a tu jednak tytuł Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Looser Napisano 20 Lipca 2016 Udostępnij Napisano 20 Lipca 2016 skoro naprawde chcesz wiedziec to znalazlem nagranie z misji o ktorej mowiles, przewinalem do momentu jak sie ta piosenka pokazala, wsluchalem sie w slowa i wklepalem w google i o dziwo za 3-cim podejsciem sie udalo... z tego co widzialem to jednak dalo sie po prostu wpisac radiosong splinter cell chaos theory i tez wyskoczy, takze tego tyle w temacie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.