koba33 Napisano 20 Lipca 2016 Udostępnij Napisano 20 Lipca 2016 Witam. Planuję nową wyprawę i szukam chętnych. Termin po 09.08.2016 czas 7-10 dni. Długość 700 km Suma przewyższeń 1000 m (lajcik) Mapka poniżej https://www.bikemap.net/pl/route/3663103-cieszyn_bratyslava_zylina/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
koba33 Napisano 27 Lipca 2016 Autor Udostępnij Napisano 27 Lipca 2016 Czyżby nie ciekawy kierunek? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tasior252 Napisano 29 Lipca 2016 Udostępnij Napisano 29 Lipca 2016 Ja mam urlop między 8 a 14 sierpnia. Pisałabym się. Choć nigdy nie byłam na takiej wyprawie więc jestem kompletnie zielona w temacie poza tym, że jestem dość dobrze rozjeżdżona. Zdradzisz więcej szczegółów odnośnie wyjazdu, skąd, jakie koszta, spanie, jedzenie itp? Możesz walnąć na maila regret.anathema@gmail.com Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rafal387 Napisano 1 Sierpnia 2016 Udostępnij Napisano 1 Sierpnia 2016 Też proszę o więcej szczegółów co do wyprawy generalnie mam wolny cały sierpień więc termin mi odpowiada. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
koba33 Napisano 1 Sierpnia 2016 Autor Udostępnij Napisano 1 Sierpnia 2016 Plan. Do przejechania około 700 do 780 km (zaokrąglam w górę odnośnie do planu, na zwiedzanie) Wyjazd najlepiej 12.08.2016 wyjazd z Cieszyna Pierwsze nocowanie w Hranicach około 114km Drugie Uhersky Ostroh na 215 km. Trzecie Bratysława na 350 km Czwarte Piestany na 450km tutaj zaplanowałbym postój ze względu na termalne baseny no i znany kurort. Piąte Bytca na 570km Szóste Cieszyn????? Jeżeli byłyby jakiekolwiek trudności (sprzętowe, kondycyjne) to wzdłuż trasy od Bratysławy do Cieszyna biegnie trasa kolejowa i zawsze można w razie czego sobie skrócić. Rozkład jazdy : http://www.cd.cz/ Ceny noclegów wg wyszukiwarki internetowej wahają się od 40 do 60zł w zależności ile osób pojedzie. Wyżywienie ciut droższe niż u nas Jeżeli są jeszcze jakieś pytania to proszę. Jak na razie są 2 osoby Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Poverr Napisano 3 Sierpnia 2016 Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2016 (edytowane) Czyżby nie ciekawy kierunek? Cześć Adam trasa super ale ja nie dostane tyle dni wolnego po L4. Pierwszeństwo mają osoby co były zapisane na urlop.Ja byłem na czerwiec i bum. Jak już dam rade jechać z rana 8 sierpnia teraz w poniedziałek i powrót 10 sierpnia wieczorem,bo 11 do pracy na rano.Jak co to krótsza trasa We Wrześniu jakieś 7 dni wolnych znajdę. jak coś pisz Pozdrawiam Edytowane 3 Sierpnia 2016 przez Poverr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
koba33 Napisano 20 Sierpnia 2016 Autor Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2016 Kolejna wyprawa w tym roku zakończona Trasa była naprawdę lajcik, całkowity wykon po drobnych spontanicznych zmianach trasy to 730km. Pogoda typowo rowerowa, humory dopisywały. Poniżej zdjęcia i zapraszam na chyba już ostatni wypad w tym roku pod nazwą "Vinarske stezky" Plan wyjazdu w najbliższych dniach. Serdecznie zapraszam Zdjęcia Czechy Słowacja 2016: https://goo.gl/photos/puthTeTeaXkQ7Fdn8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi