arenik Napisano 19 Lipca 2016 Napisano 19 Lipca 2016 Witajcie. Chcę wymienić suport który coś niedomagania na shimano bbun26. Jak wiadomo shimano ma lewa miskę z plastiku. Czy mogę ją podmienić z misją która teraz jest w rowerze i jest stalowa ? Chodzi mi o to czy lewe miski są w budowie identyczne niezależnie od producenta ? Coś nie mogę wstawić nawiasów kwadratowych z tapatalka. Nie wiem czemu. Rano poprawie z komputera. Przepraszam.
Ychu Napisano 19 Lipca 2016 Napisano 19 Lipca 2016 W czym Ci przeszkadza ta plastikowa miska? Tego się nie demontuje co tydzień , żeby była metalowa. W każdym razie gwint jest ten sam , więc można próbować.
arenik Napisano 20 Lipca 2016 Autor Napisano 20 Lipca 2016 Nie przeszkadza mi w niczym, ale plastik w miejscu gdzie występują duże siły jakoś źle mi się kojarzy.
Mod Team michuuu Napisano 20 Lipca 2016 Mod Team Napisano 20 Lipca 2016 Zupełnie niepotrzebnie. Jedyny problem to kłopot z odkręceniem jak gniazdo pod klucz się zmechaci. Ale tworzywo ma to do siebie, że się raczej nie zapieka na gwincie więc nie potrzeba metrowej rury do odkręcenia.
cervandes Napisano 20 Lipca 2016 Napisano 20 Lipca 2016 Nie kombinuj, miałem kiedyś ten wkład i plastikowa miska w niczym nie przeszkadza. Miski nie są uniwersalne i musisz dokonać pomiaru średnicy wewnętrznej. Różne wkłady, różne łożyska, różne miski. Ja bym się nie bawił, skoro kupujesz nowy wkład to załóż tak jak to przewidział producent.
piciu256 Napisano 20 Lipca 2016 Napisano 20 Lipca 2016 Ja ci powiem że ta plastikowa podpórka do suportu (bo taka pełni rolę) nie jest żadnym problemem, a jak jeździsz dużo to ten suport itak ci padnie zanim zdążyło by się cokolwiek zapiec jak ten ci padnie to o ile nie zmienisz standardu mocowania osi to polecam Ci kupić zamiast niego bbun50 i podobne- o wiele lepszy od un26 Tapnięte z mojego Mi3. jeśli napisałem coś dziwnego to wina autokorekty.
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.