pajak123 Napisano 19 Lipca 2016 Napisano 19 Lipca 2016 Witam niedawno pisalem w sprawie ramy full koba jednak wybór padl na rame sztywna również firmy koba jednak carbonowa... jednak jest to moja pierwsza rama carbonowa i nie bardzo wiem co i jak a mianowicie z jaka siłą dokrecic obejme przerzutki zacisk sztycy etc. czy ma ktos jakies dobre rady? Na co konkretnie zwrocic uwage jak z nia postepowac etc? Jesli pytania wydaja sie glupie to przepraszam ale jak wspomnialem to moj pierwszy carbon:/ z gory dzieki
mareckiabc Napisano 19 Lipca 2016 Napisano 19 Lipca 2016 Na youtube jest pare filmików, w których fajnie jest opowiedziane o karbonie. Np Szajbajk
pajak123 Napisano 20 Lipca 2016 Autor Napisano 20 Lipca 2016 Dzięki. Przejrzałem sporo tych filmów ale tak naprawdę nic konkretnego one nie wnoszą
Kaczorak Napisano 20 Lipca 2016 Napisano 20 Lipca 2016 Napisz e-mail do producenta z takim zapytaniem - powinni pomóc
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.